►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: METROPOL - 23 Mart 2018, 12:25:00
THEWINBUX!  +1
METROPOL
Onaylanmıştır, hayırlı olsun. Teşekkürler ;)
İlk üyelik bonusu(0.01$) hesabınıza eklenmiştir ;)

caldera

Kendi referansalarımdan vazgeçtim  (eht)
freebitco.in  +1
freedoge.co.in  +1

cimbomlu88

Alıntı yapılan: caldera - 25 Mart 2018, 00:27:34
Kendi referansalarımdan vazgeçtim  (eht)
freebitco.in  +1
freedoge.co.in  +1
Onaylanmıştır teşekkürler, doğru karar  :PP

cimbomlu88

@halibo nickli arkadaşımızda toplamda 1.23$ değerinde refback ödemesi yapılmıştır, hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim  ($$)

halibo

halibo

malatyadetay

O kadar uzun siredir tık yapıyorum ama her ne hikmetse 30 siteden hiçbirinde extented reklam denk gelmedi..şans mıdır nedir?

cimbomlu88

Alıntı yapılan: halibo - 29 Mart 2018, 10:11:28
fribitcoine refinden üye oldum lipetaahmet email
Üyeliğin büyük ihtimal tamamdır hocam :) Yeni bir üyelik gözüküyor. Ama sistemde mail adresi gözükmüyor. Kesin onay için kullandığın bitcoin adresini pm olarak gönderir misin?

Alıntı yapılan: METROPOL - 29 Mart 2018, 11:12:15
O kadar uzun siredir tık yapıyorum ama her ne hikmetse 30 siteden hiçbirinde extented reklam denk gelmedi..şans mıdır nedir?
Bu tür reklamları, reklamverenler maliyeti yüksek olduğu için pek fazla tercih etmeyebiliyor hocam. Şanstan ziyade sebebi budur diyebiliriz aslında ;)

cimbomlu88

Cliquo sitesinden 4 gün önce istediğimiz ödememiz, bugün gelmiştir arkadaşlar ($). İstatistikleriniz ve son tıklarınız güncellemiştir. Excel bakiyenizi kontrol edebilirsiniz ve dilediğiniz zaman ödeme talep edebilirsiniz ;)
Ayrıca, Cliquo sitesinden birkaç gün soran bir ödeme daha isteyebiliriz. Tıklamalara devam edebiliriz ;)

[spoiler][/spoiler]

------------------------------------------------------------------------------------------
Classybux sitesinden de ilk ödememizi istedik. Ödememiz gelirse hesabınıza ödenecek tıklar aşağıdaki gibidir ;)

[spoiler][/spoiler]

------------------------------------------------------------------------------------------
HEDEF SİTELER=CLIUO, BUXXTER, BUXFLARE, BTCHITZ, DEEPBUX(Bu sitelerde ödeme limitine yaklaştık ve birkaç gün içinde ödeme isteyebiliriz. Tıklamalara devam ediniz ;)