►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Ümit Korkmaz - 26 Mayıs 2019, 23:08:39
DLgmXUJ1bgSbYjMWe9jf9cU6UuLbdeQByV

Bu adrese atabilirsin hoca. Şimdiden teşekkür ederim
Dogecoin'ler gönderildi :) Teşekkürler.

Z.K.U.D

Retrobux ile Optimalbux'a üye oldum. Kullanıcı adım ikisinde de zkud  (spk)

cimbomlu88

(eht)
Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 12 Haziran 2019, 01:34:35
Retrobux ile Optimalbux'a üye oldum. Kullanıcı adım ikisinde de zkud  (spk)
Üyelikler tamamdır hocam, 0.02$ üyelik bonusları olarak havuz bakiyene eklendi (spk)

Ödeme yöntemini ödeme isteyeceğin zaman veya ne zaman istersen özel mesaj ile iletebilirsin ;)

Z.K.U.D

Retrobux'a üye olmuştım reklamlara da tıklamıştım ama şuan hiçbir şekilde giriş yapamadım. Parola hatırlatma yaptığımda da "Invalid Token" hatası veriyor. Sanki hiç üye olmamışım gibi  *) Anlamadım heralde üyeliğimi silmişler ilk günden ne olduysa anlamadım   (prt)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Z.K.U.D - 13 Haziran 2019, 22:52:00
Retrobux'a üye olmuştım reklamlara da tıklamıştım ama şuan hiçbir şekilde giriş yapamadım. Parola hatırlatma yaptığımda da "Invalid Token" hatası veriyor. Sanki hiç üye olmamışım gibi  *) Anlamadım heralde üyeliğimi silmişler ilk günden ne olduysa anlamadım   (prt)
İlginç :) Ama silme yok galiba. Bende DR listesinde gözüküyorsun ??? Bi ticket at istersen hocam.

cimbomlu88

Sprizads ve Freedogecoin siteleri kapandı arkadaşlar. Tüm tıklar ödenip havuzdan çıkarılmıştır. İstatistiklerinizi ve kazançlarınızı excel tablomuzdan takip edebilir ve ödeme isteğinde bulunabilirsiniz.

SPRIZADS ÇIKARILDI -  Site Kapandı

FREEDOCOIN ÇIKARILDI - Site Kapandı - Dogecoin refback alabilmek için bana limitlerinden emin olduğunuz bir dogecoin adresi göndermeniz gerekmektedir. Mesela bazı arkadaşlar Faucethub adresi belirtmiş. Faucethub'ta 250 doge limiti var. Sorun yaşamayalım ;)

halibo

cimbomlu nerdesin 10 gündür nabız gelmiyor ems de millet senden ses bekliyor ???

mckeyshout

freebitco da eski hesabımı bırakıp sizin refinizden kaydolalı yaklaşık 20 gün oluyor. 20 gündür bütün claimleri yapıyoruz günlük kaçırmadan :)
Güzel bir ptc sitesi ; https://www.adtokenz.com/keyshout

Kamrey

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 29 Ağustos 2019, 11:54:52
Sprizads ve Freedogecoin siteleri kapandı arkadaşlar. Tüm tıklar ödenip havuzdan çıkarılmıştır. İstatistiklerinizi ve kazançlarınızı excel tablomuzdan takip edebilir ve ödeme isteğinde bulunabilirsiniz.

SPRIZADS ÇIKARILDI -  Site Kapandı

FREEDOCOIN ÇIKARILDI - Site Kapandı - Dogecoin refback alabilmek için bana limitlerinden emin olduğunuz bir dogecoin adresi göndermeniz gerekmektedir. Mesela bazı arkadaşlar Faucethub adresi belirtmiş. Faucethub'ta 250 doge limiti var. Sorun yaşamayalım ;)

Gokhancim benim hesabi çıkar sen ben önümüzdeki ay gelir elden tahsil ederim  :g :g :g @cimbomlu88

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Kamrey - 30 Ekim 2019, 15:17:00

Gokhancim benim hesabi çıkar sen ben önümüzdeki ay gelir elden tahsil ederim  :g :g :g @cimbomlu88
Kısmetse o da olur  :g :g :g