►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

@ada54 - haftalık Payeer ödemeniz yapılmıştır.
@halibo hocam Bitcoin'de coinbase kullanıyorum. Coinbase diğer cüzdanlara gönderirken 0.60$ kesiyormuş işlem başına  (prt) Hangi cüzdanı kullandığınızı belirtir misiniz? Ya da coinbase hesabı açabilirseniz daha iyi olabilir  ;)

Aşağıdaki SS'de istatistiklerinizi görebilirsiniz arkadaşlar. Teşekkürler bol kazançlar  ;)

cimbomlu88

6il9in

@cimbomlu88 demek ptcuye zamanindaki aslankral sendin :)

Bu foruma ilk geldigim zamanlar cok cinlatmisimdir kulaklarini. Zamaninda aslankral havuzundan bende sebeplenmistim. Havuzun hayirli olsun. Ilk firsatta katilim yapmaya calisacam. :)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: blqn - 29 Mart 2017, 19:11:45
@cimbomlu88 demek ptcuye zamanindaki aslankral sendin :)

Bu foruma ilk geldigim zamanlar cok cinlatmisimdir kulaklarini. Zamaninda aslankral havuzundan bende sebeplenmistim. Havuzun hayirli olsun. Ilk firsatta katilim yapmaya calisacam. :)
Çok teşekkür ederim hocam, yıllar geçse de insan bazı alışkanlıklarını tam bırakamıyor, bıraksa da özlüyor. Benimki biraz o mesele oldu :) Tabii eskisi kadar Ptc'lere çok ilgi yok gibi gözüküyor. Zaten eskilerden de çok fazla kimseyi göremedim :-[ Ptconur vardı, Sevim hanım vardı, samuelvanunu vardı :) Volkan abi demirbaş zaten (p) Seni unutmuşum mesela  :P
Yine zamanla site sayısını arttırarak herkesin harçlık mahiyetinde bişeyler kazanacağı bir havuz oluşturmak istiyorum. Bakalım zamanla herşey netleşir, acelemiz yok  :)

cimbomlu88

HAVUZA TEAMBUX EKLENDİ, GÜZEL BİR SİTE OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BAKALIM  :)

TEAMBUX(SİTE HERKESE BEDAVA SİLVER ÜYELİK + 0.50$ PB VERİYOR & 2$ DÜŞÜK ÖDEME LİMİTİ VE ANINDA ÖDEYEN BİR SİTE)

1-Geri Ödeme(Refback) İçin Tüm Reklamları Tıklayabilirsiniz ;)
2-Sizden gelen tüm tık kazançlarının %50si iade(Sitede Silver Üyeliğim var, bu yüzden Geri Ödeme Oranı %100'e tekabül etmektedir.
3-Salı Günleri Haftalık, otomatik ödeme yapılacaktır(Sitelerden ödeme almamı beklemenize gerek yoktur.)
4- Haftalık sadece benden yaklaşık olarak 0.10$ kazanacaksınız  ;) Kendi tıklarınızla ise siteden haftalık olarak yaklaşık 0.20$ kazanabilirsiniz.
5-Üye olurken referrer kısmında cimbomlu88 yazdığından emin olunuz ;)

tatanga

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 02 Nisan 2017, 03:36:27
HAVUZA TEAMBUX EKLENDİ, GÜZEL BİR SİTE OLACAĞINI DÜŞÜNÜYORUM. BAKALIM  :)

TEAMBUX(SİTE HERKESE BEDAVA SİLVER ÜYELİK + 0.50$ PB VERİYOR & 2$ DÜŞÜK ÖDEME LİMİTİ VE ANINDA ÖDEYEN BİR SİTE)

1-Geri Ödeme(Refback) İçin Tüm Reklamları Tıklayabilirsiniz ;)
2-Sizden gelen tüm tık kazançlarının %50si iade(Sitede Silver Üyeliğim var, bu yüzden Geri Ödeme Oranı %100'e tekabül etmektedir.
3-Salı Günleri Haftalık, otomatik ödeme yapılacaktır(Sitelerden ödeme almamı beklemenize gerek yoktur.)
4- Haftalık sadece benden yaklaşık olarak 0.10$ kazanacaksınız  ;) Kendi tıklarınızla ise siteden haftalık olarak yaklaşık 0.20$ kazanabilirsiniz.
5-Üye olurken referrer kısmında cimbomlu88 yazdığından emin olunuz ;)

refinizden üye oldum hayırlı kazançlar
Rock the Microphone

cimbomlu88

Alıntı yapılan: tatanga - 04 Nisan 2017, 01:49:27
refinizden üye oldum hayırlı kazançlar
Üyeliğiniz onaylandı hocam, teşekkürler. Bol kazançlar dilerim. Ödeme yönteminizi ö.m ile gönderirseniz sevinirim   ;)