►GARANTİ KAZANÇLAR►%400'e KADAR GERİ ÖDEME►TOPLAM ÖDENEN=2682$

Başlatan cimbomlu88, 14 Mart 2017, 20:58:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

3-SPRIZADS EKLENDİ!!(YENİ MÜKEMMEL SİTE & İTALYAN GÜVENİLİR ADMİN!)
http://sprizads.com/?ref=cimbomlu88

1-Geri Ödeme(Refback) İçin Günlük Standard Reklamları Tıklayınız.
2-Sitede Standard Ref. Kazancı 0.0005$'dır, benden tık başı 0.002$ yani yaklaşık %400 oranında geri ödeme alacaksınız
3-Haftalık sadece benden yaklaşık olarak 0.06$ kazanacaksınız  ;) Kendi tıklarınızla ise siteden haftalık olarak yaklaşık 0.15$ kazanabilirsiniz.
4-İlk ödemenizle birlikte +$0.05 ÜYELİK BONUSUNUZ ödenecektir(Bu bonusa hak kazanabilmek için minumum 28 reklama tıklamanız gereklidir)
5-Üye olurken referrer kısmında Cimbomlu88 yazdığından emin olunuz ;)

cimbomlu88

Alıntı yapılan: yasin0676 - 11 Mayıs 2018, 08:56:43
SPRIZADS +1
Üyeliğiniz tamamdır hocam, +0,01$ ilk üyelik bonusunuz havuz hesabınıza eklenmiştir, hayırlı olsun ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Strongbux sitesinden dün sıradaki ödememizi talep ettik ve ödememiz geldi arkadaşlar. Havuz hesaplarınız güncellenmiştir. Kontrol edebilirsiniz ;)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Cliquo sitesinden de dün sıradaki ödememizi talep ettik. Ödememiz gelirse hesaplara işlenecek tıklar aşağıdaki gibidir:

cimbomlu88

yasin0676

Ufuko

Piyasaya ısınayım derken hızlı giriş yaptım  :D Umarım yetişirim  :m

+1

- AtiClix
- RothaBux
- ClixStore
- Cliquo
- Buxxter
- BTCHitz

cimbomlu88

Alıntı yapılan: yasin0676 - 12 Mayıs 2018, 10:54:57
atiads, konadz +1
Üyelikleriniz tamamdır hocam, +0,02$ ilk üyelik bonusunuz havuz hesabınıza eklenmiştir, hayırlı olsun ($)

Alıntı yapılan: Ufuko - 12 Mayıs 2018, 13:22:02
Piyasaya ısınayım derken hızlı giriş yaptım  :D Umarım yetişirim  :m

+1

- AtiClix
- RothaBux
- ClixStore
- Cliquo
- Buxxter
- BTCHitz
Baya ısındın modum, yanıyosun :P

Tüm üyelikler tamamdır, +0,06$ ilk üyelik bonusunuz havuz hesabınıza eklenmiştir, hayırlı olsun ($)

Ümit Korkmaz

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 10 Mayıs 2018, 13:57:00
Merhaba hocam,

Toplamda 0.14$(0.11$ RCB + 0.03$ üyelikbonusu) olarak gönderilmiştir, hayırlı olsun. Bol kazançlar dilerim ;)

Teşekkür ederim.

Hocam 30 dolar bütçem var. Reklam vermek için kullanacağım.
Önereceğim siteler var mı ?
Sana da faydası olacaksa senden üye olup parayı yatırayım.
10 ar dolar şeklide 3 siteye reklam vereyim diye düşünüyorum.