Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Aralık 2013, 16:17:24
PES (Pro Evolution Soccer )'te de iyiyimdir hocam.
2005'te üniversitede turnuva şampiyonluğum vardı.
Tabi şimdi yaşlandık ama kaliteli goller atardım :P

PES 2014'ü denedin mi Hakan :D
Bekelinin Hesabı başkası çalmış olabilirmi modlarım bir incelesin bekeli olamaz bu :P 2014ü Pc'de oynadım çok sevemedim klavyeden diyedir belki pek beceremem :P FIFA daha iyi gibi geldi :)

Alıntı yapılan: ikose - 27 Aralık 2013, 16:21:46
ilk mesajıda editliycem ,  hakacu yeni sayfa açacakmış,  (gyk) yapmadan sadece bizim  (gyk)lerimizi okuyacakmış , nasıl ama
Bak bekeli bile beni kırmamış geyiğe gelmiş  :y
Konyalıyız biz  :P Gel ne olursan ol gel :P :D

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Aralık 2013, 16:26:43
Ne yani şimdi isteyen birisi Neobux'ta günlük sabit reklam veremeyecek mi?

Bu forum da artık her konu burdan konuşulacak edemek :P

enderege

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Aralık 2013, 16:17:24
PES (Pro Evolution Soccer )'te de iyiyimdir hocam.
2005'te üniversitede turnuva şampiyonluğum vardı.
Tabi şimdi yaşlandık ama kaliteli goller atardım :P

PES 2014'ü denedin mi Hakan :D

Boynuz kulağı geçer derler ya. Sende potansiyel görüyorum, Hakanı geçeceksin bu konuda. :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Alıntı yapılan: bekeli - 27 Aralık 2013, 15:50:56
:)) böyle iken  :S  böyle oldu.

:)) iken  (hydr) böyle oldu  :D

Bekeli geyik yapan ruhunu ortaya çıkarmıştı Filmsizkalma  (d) neden adamı yine iş moduna sokuyorsun  (d) Rahat bırak  (zopa) :D

HeadSh0t

Hayran kaldıgımız diziler hayran kaldıgımız PC/PS oyunlarına yerini bırakmıs. Yeni bir topic mi açsak ne yapsak :)

FilmsizKalma

Olur arada öyle şeyler :)

Bu arada sherlock dizisinin 3. sezonu 1 er hafta arayla 3 bolum yayinlandi ve sezonu bitirdi. İzlemek isteyenler kacirmasin artik seneye kadar bekleyeceğiz yine :( senede 3 bolum mu olur ya :(

hakanatik01

Bu dizi böyle 10-15 sezon bulacak  ,diziden çok seri filmler gibi zaten ;

Neyseki diğerleri tatilden döndü onları izlerken beklenir artık Game of Thrones nasıl beklenir yoksa :P Supernaturalde başlamış zaten hergüne 1 dizi moduna geçebilrim ,yeni dizilerden marvel Marvels Agents of shield beklediğim gibi çıkmadı devam edermiyim bilmiyorum ,Helix daha çok yeni bir 10 bölüm olsun bakalım yeni fringe dendi abna hiç öyle gelmedi 3 bölüm için :) Blacklist eeehhh diyebilirim ama biraz daha birşeyler olması lazım ;Tomorrow people izlemeyebilirim artık ,Almost human yeniler içinde en beğendiğim oldu ;Da Vinci's Demons favorilerim arasına girdi 2.sezonu beklemek acı veriyor ,Hannibal film tadında olmuş  7-8 sezon sürsün isterim  ;1-2 diziye daha   şans vermek istediklerim var misal  Intelligence dizise hoş gözüküyor ama bakalım nasıl çıkacak 1-2 bölüm daha birikince başlamayı düşündüm ona ;

bekeli

Hakan tık yaparken dizi izliyormuş meğersem :P

hakanatik01

Tam tersi dizi izlerken tık yapıyorum(tam terside aynı oluyor sanki dejavu )  :P Da vinci'yi sende izle  seversin bence :)

ikose

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ocak 2014, 13:07:55
Tam tersi dizi izlerken tık yapıyorum(tam terside aynı oluyor sanki dejavu )  :P Da vinci'yi sende izle  seversin bence :)
Hazır tatil geliyor  Da Vinci ne Hakan , hiç denk gelmemişim ben buna..

bekeli

Alıntı yapılan: hakanatik01 - 15 Ocak 2014, 13:07:55
İlk 5 bölümünü izledim..
Gerisini izlemek için vakit bulamadım.
Sevmiştim ilk 5 bölümü ;)