Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Alıntı yapılan: Nihat - 01 Temmuz 2014, 02:08:42
Oz bu kadar güzel miymiş yahu
Nerde görsem prsion break le karşılaştırıyorlardı ilgimide çekti ama  izleme fırsatı bulamadım ;

Hazır tüm dizilerim tatildeyken Bates motel'e başladım güzelmiş 5 üzerinden 4 verebilirim 3.sezon en güzeli olabilir bekleme moduna geçtik bakalım :) Meşhur Pshyco filmini izleyen varsa onun çocukluğunu anlatıyor dizi vakti olan,tvde eski dizilerin tekrarını izlemektense :P bir göz atabilir;Gençliğini canlandıran çocukta rol yapmıyor olabilir yahu ya doğal hali ,ya büyük yetenek  :D

Coulers79

Hafta içi hergün saat:22.00'de Show tv'de, bir cadı gördüm sanki? :g

abcb

Bögk ne zaman gelecek merak ediyorum  :m

bekeli

Hakan modum, 15 Eylül'den sonra izlemek üzere dizi tavsiyelerini alayım :P
15 Eylül'de problem yaşamazsam tabi.
GoT, daVinci ve Vikings'te güncelim :P Yani son sezonlarını izleyip bırakmıştım :)

Kardeş Payı'nı izlemeyi planlıyorum.
Bide izlemeyi düşündüğüm Sherlock var. Hiç bir bölümünü izlemedim daha :)

hakanatik01

Davinci'ler ne tırsmış bizden yahu izledin dimi son sezonu :P ama türkçeleri google translatemi yapmışlar anlamadım yani bu kadar kaliteli güzel bir dizide bu tarz bir türkçe çok kötüydü yahu diziden soğuyordum az daha :P 

benim bu sezon da devam edeceklerim yeni dizilere de şans verip ama sezonları ilerlemiş olanlardan devam etmeyi düşündüklerim   ,Hannibal çok kaliteli bence ona bak vaktin olduğunda seversin belki :) person of interest düşüşteydi ama son sezonu çok güzel bir yerde bitti asıl olay bu sezon olucak gibi :)  Supernatural,walking dead zaten izleyeceğim, birde White collar'ı beğendim hoş sıkmıyor hiç;

Bitenlerden ise en sevdiğim iki dizi vardı izlenmediyse tavsiye ederim tabiki dexter (bittiğine çok üzüldüm ) ve fringe(iyiki bitti yoksa batıcaktı: P)  :PP :)

[spoiler]birde çok güzel bir site var orayı takip ediyorum güncel olarak dizi severlere tavsiye ederim http://22dakika.org/  :) en ince ayrıntısına kadar her diziyi tanıtıyorlar fikir sahibi olunuyor misal GoT için bir makale hazırlanmıştı kim kimin nesi herşeyi vardı (http://22dakika.org/game-of-thrones-kim-neci/)    çok hoş bir site kardeş sitemiz olsa bu kadar severim yani ,ordan haraketle mesela şimdik yeni dizilerden Strain'e baktım kadro yönetmen çok iyi güzel gidiyor o dizide :P Yeni gelen diziler kaldırılanlar,devam edicekler v.s. diye editörleride çok eğlenceliler reklamlar :PP ama hak ediyorlar reklamı bence :) [/spoiler]

HeadSh0t

sopcastsports

Vikings izlemeyen varsa izlesin. Hem İskandinav Mitolojisi hakkında bilgi sahibi oluyosun hem de izlerken çok çok keyif alıyosun. Ragnar'ın karakterine hayran kaldım :)

HeadSh0t

Mentalist izlemeye başladım. Daha önce başlasaymışım (hp)

tolgacan86

Benim adım gültepe'yi izliyorum bende, ama kimseye tavsiye etmem acı çekiyorsun resmen, muhtemelen 10. bölümde hanımla birlikte intihar etmiş oluruz :))

abcb

Siz intihar edersiniz korkusuyla yayından kaldırmışlar   :g
Neymiş neciymiş diye bakayım demiştim, bu haber çıktı karşıma  ???

http://www.turkiyegazetesi.com.tr/editorunsectikleri/198755.aspx