Takip Ettiğiniz Diziler

Başlatan hakanatik01, 10 Temmuz 2012, 17:20:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: avni59 - 27 Şubat 2013, 01:17:34
Winter is coming :D

Winter geliyor geliyorda Dragonlar ısıtır ortalığı :D

Alıntı yapılan: elisamccline - 27 Şubat 2013, 01:21:23
Dua edin de senarist sapıtıp uzaylı-muzaylı yazmasın senaryoya :))
Hadi fazla geldiyse, deprem, sel, yanardağ patlaması falan da olur :))

dilerim senarist buraya denk gelmez  :X

uçanhollandalý

Güncel takip ettiğim diziler;Arrow,The Walking Dead,The Mentalist.

FilmsizKalma

Jack çok kötü çökmüştü ya ruhsal bakımdan :) Severek izleyip bitirdiğim bir dizi olmuştu..

FilmsizKalma

Kış mı geldi ne üşümeye başladım :)
yada daha geliyor winter is coming :))

hakanatik01

O tarafa kış geç geliyor :) Bu sezon çok kelle gidecek çook...Birktiripmi izlesek napsak karar veremedim ,indiripte bakmadım s03e01'e ama çok merak ediyorum daynamayıp indircem sanırım  ama sonraki hafta nasıl beklenir onu bilmiyorum işte :g :g

FilmsizKalma

ya en gıcık aldığım durumdur beklemek :D Lostu supernaturali docktorwho yu yıllanmış sezonlarında başlamıştım:) yeni sezonlarına gelene kadar tam gaz gidiyorsun günde 5 6 bölüm (boş olunca ) hatta daha fazla birden bir bakkmışssın artık yeni sezondasın ve bekle 1 haftayı :D 2 3 hafta yayınlansın 2 3 hafta ara versin bekle de bekle :D

Ama hakan dayanılmıyor ya indir izle :D

avni59

pek birşey olmadı ya giriş gibi bişey yaptılar :)olaylar 2.bolumde baslar.

hakanatik01

eee kış anca geliyor şimdilik yer yer soğuklar hissediliyor demekki :P Starklar ile Lannisterlerin arasında esen soğuk havanın Targanyenlerin araya girmesiyle ısınmasını bekliyoruz :P :)

Yeni bölümüde indiremedim daha,Grimm'e takıldım kaldım ne sürükleyici geliyor ne öyle güzel listeye girebilicek bir dizi ama genede takıldım başladık bitirelim bari diye düşünüyorum herhalde :) 2.sezonu biraz daha güzel olucak gibi bu dizininde :)

hakanatik01

Bu sezon izlemeyi düşündüğüm kesin 1 sezon izlerim dediğim dizilerim belli oldu  fragmanlardan :)

Agents of S.H.I.E.L.D. Official Trailer

http://www.youtube.com/watch?v=PerIAuv27SQ
ve ;
The Tomorrow People
http://www.youtube.com/watch?v=JwXVsRUi53k

Bunların üstüne 1-2 bölüm hannibal bakayım :)