arkadaşlar bi yardım edin. (payza hakkında)

Başlatan TeSLacon, 11 Temmuz 2012, 22:00:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ghostlesh

ertunctezcan

Muhasebeleşmesi lazımmış ödemenin $kuru olarak görebilmem için. Bu muhasebeleşme işlemide şirketin parayı talep etmesinden sonra oluyormuş. Yani payza parayı talep edecek sonra öğrenebileceğim. Acaba ne zaman talep ederler parayı keratalar :D. Bankadaki bayanda canımı sıktı muhasebeleşmesi lazım diyor ya ben ne biliyim muhasebeleşme ne demek :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ertunctezcan - 13 Temmuz 2012, 01:14:49
Muhasebeleşmesi lazımmış ödemenin $kuru olarak görebilmem için. Bu muhasebeleşme işlemide şirketin parayı talep etmesinden sonra oluyormuş. Yani payza parayı talep edecek sonra öğrenebileceğim. Acaba ne zaman talep ederler parayı keratalar :D. Bankadaki bayanda canımı sıktı muhasebeleşmesi lazım diyor ya ben ne biliyim muhasebeleşme ne demek :)

O zaman ümidi kes, payza parayı sen onayı girince istiyor... Yoksa iptal oluyor.
Tekrar yapabiliyor musun işlemi, denedin mi, verified olmak için ikinci bir çekim yaptırıyorlar mı ?

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Temmuz 2012, 01:20:21
O zaman ümidi kes, payza parayı sen onayı girince istiyor... Yoksa iptal oluyor.
Tekrar yapabiliyor musun işlemi, denedin mi, verified olmak için ikinci bir çekim yaptırıyorlar mı ?
Yok deneyemedim kart babamın şifre onun telefonuna gidiyor bu saatte uyumuştur hatta 5. uykusundadır :D

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Temmuz 2012, 01:20:21
Alıntı yapılan: ertunctezcan - 13 Temmuz 2012, 01:14:49

Tekrar yapılamaması için hiç bir sebep yok .Dün iki kere aynı kartı ekledim sildim,ekledim sildim  :D
İkisinde de sevimsiz ekran geldi ve bankadan talep edilen miktar ordaydı  :D
Sadece sms i onaylamadım teslacon için deneme yaptığım için  :D :D :D
Ama sorun olcağını sanmıyorum ben şahsen  ;)
Neyse artık ,babanın uyanmasını bekliycez  :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: halise - 13 Temmuz 2012, 01:34:04
Tekrar yapılamaması için hiç bir sebep yok .Dün iki kere aynı kartı ekledim sildim,ekledim sildim  :D
İkisinde de sevimsiz ekran geldi ve bankadan talep edilen miktar ordaydı  :D
Sadece sms i onaylamadım teslacon için deneme yaptığım için  :D :D :D
Ama sorun olcağını sanmıyorum ben şahsen  ;)

Ehehe, iyiymiş..:D

O zaman şöyle yapalım;
Aynı kartı tahminen 700 kere (ortalama) ekleyip, onaylayıp sildiğimizde, %3.5 kesintisiz 1000$ deposit yapmış oluruz payza ya :))

İlgilenenlere duyurulur :))

ghostlesh

bende de şimdi ana ekrana dönüyor direk.dün de amount card seçeneği çıkmıyordu pffff

ertunctezcan

Alıntı yapılan: halise - 13 Temmuz 2012, 01:34:04
:)Aynen öyle yarın birde firefox'la deneyeceğim.

ElisaMcCline

Şimdi bir VISA tanıttım sizin yüzünüzden :)

Sistem ile ilgili bir sorun yok. Firefox sürüm 13.01

ertunctezcan

Alıntı yapılan: elisamccline - 13 Temmuz 2012, 12:20:50
Şimdi bir VISA tanıttım sizin yüzünüzden :)

Sistem ile ilgili bir sorun yok. Firefox sürüm 13.01
Bende kartı sildim tekrar ekledim ama yine submit amount yazıyor. Yani silip tekrar yükleyince kartı çekilen tutarı girmemi istiyor tekrardan.