Clixsense - ClixGrid Kazançları

Başlatan ikose, 12 Temmuz 2012, 15:19:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

huzeyfe

1000 üzerinde tıklamam var ve sadece 10 cent kazandım. Bir taktiği falan varsa açıklayın lütfen..

[IMG]http://i1375.photobucket.com/albums/ag454/huzeyfe09/Ads1310z_zpscd8427e0.png[/img]

abcb

İyi sabretmişsin  :g

Alıntı yapılan: Tolga Can - 03 Mayıs 2011, 16:48:03
ClixGrid tıklamaları tamamen şans üzerine ve var olan grid reklamlarının satış oranına göre çıkma ihtimali artmaktadır..
Bazı tavsiye edilen Grid tıklama yöntemleri şu şekildedir;

1- Hergün tıklamalısınız,
2- Hergün aynı saatlerde tıklamalısınız,
3- Hergün aynı yerlere tıklamalısınız..

:y

huzeyfe

2000 kadar devam edicem. Yine böyle devam ederse artık bırakıcam.  :(
Bu arada verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. :)

hakanatik01

şans o yahu bizdede durumlar aynı olabiliyor :) durma devam et bence tıklaycak çok siten yoksa asıl önemli olan noktalardan biriside sabır inatla tıklayana illa bişiler çıkıyor neonun adprizndede böyle senin daha 1000 olmuş çok değil yani düzenli tıkladığını düşünsen daha sadece bir aylık tıklıyorsun demekki ayda ekstra 0,10'da fena değil gibi en azından ödeme almanın  garanti olduğunu bildiğin bir sitede :P :)
misal benim istatsitikte çok iyi değil birde düşün 60 tıklıyoruz biz :P
Clicks (Today/Total)   60   7,302
Winnings (Today/Total)   $0.00   $1.20
ki bunun 0,35 aynı gün çıkmıştı misal :)

abcb

Bahtı kara modem Modum  :PP
Bu nee  (prt) 7000 tane paidverts reklamı tıklasaydın şimdiye 100 dolar ödeme almıştın  :PP

hakanatik01

paidverts daha eziyetli bunda eziyet çekmiyom tıklaması rahat geceleri 1-2 el poker atayım derkene bitiyor :P :D

abcb

Pokerin yanında fındık fıstık çekirdek gibi gidiyor yani  :g

hakanatik01

2 tık bir "all in" anlaşıyoz :P :D Bir yanda  poker bir yanda grid  arada kaynayıp gidiyor 1000 tık olsa o arada tıklarım gibi totem yaptım pokerde uğurlu geliyor :P

abcb