Clixsense - ClixGrid Kazançları

Başlatan ikose, 12 Temmuz 2012, 15:19:27

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chngrlp

Alıntı yapılan: GameHunter - 07 Şubat 2016, 15:42:38
Ben mi çok şanssızım herkes mi çok şanslı anlamadım. GRID tıklamaktan nefret eder hale geldim.

My ClixGrid Stats
Chances (Left/Total)   0   30
Clicks (Today/Total)   30   8,066
Winnings (Today/Total)   $0.00   $2.10

hocam bende bıraktım grid tıklamayı benim 11000 tık 2,50 dolar uğraşmaya değmez onu tıklayıcama easyhits4u tıklarım 1000 tıklama 0,30 dolar garanti en azından +bonus veriyor.bu arada easyhits4u 62000 tıklama yaptım 23 dolar aldım.

illisionist

clixsense grid musluklarında eskiye göre baya bir azalttı hediye oranını, benim de aynı pek çıkmıyor  (zopa)
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

GameHunter

@chngrlp aynısı benimde aklımdan geçti. EasyHits4u'ya tıklasaydım daha kârlıydım diye.

Premium üyelere falan mı çıkıyor acaba Grid anlamadım ki.

chngrlp

Alıntı yapılan: GameHunter - 07 Şubat 2016, 15:54:04
@chngrlp aynısı benimde aklımdan geçti. EasyHits4u'ya tıklasaydım daha kârlıydım diye.

griddeki bir tıklama 20 saniye yada daha fazla.easyhits4u 15 saniye.cok zaman lazım.

capaxa

My ClixGrid Clicks   today 0   total 3,670   earned $0.20

Premium bende ama daha beter sizden :) Bıraktım tıklamayı bende

chngrlp

Alıntı yapılan: GameHunter - 07 Şubat 2016, 15:54:04

bendede premium var.bosu bosuna 17 dolar para verdim.değmez.hiçbir işe yaramadı.zarar.gerek yok.

capaxa

Alıntı yapılan: chngrlp - 07 Şubat 2016, 18:45:46
bendede premium var.bosu bosuna 17 dolar para verdim.değmez.hiçbir işe yaramadı.zarar.gerek yok.

Task yaparken clixsense i kullandığım zamanlarda çok işe yaradı..
Checklist bonus ile 1 ayda parasını çıkartmıştım zaten..
Şu an taskları elitede yaptığım için , ref te çok olmayınca pek artısı yok yenilemyeceğim o yüzden bu sene..

Bjk28

Merhaba,

geçtiğimiz pazartesi ödeme talep ettim hala gelmedi normal bir durum mudur arkadaşlar...

messli

@Bjk28  evet normal 7-9 gün arası gelmesi gerekir bende talep ettim bekliyorum.

asariaslan

Chances (Left/Total)   0   60
Clicks (Today/Total)   60   9,177
Winnings (Today/Total)   $0.00   $1.95

Premiumlara da bişey çıkmıyor ..