Globalactioncash.com Ödemeleri - (SCAM)

Başlatan yorkashton, 15 Temmuz 2012, 18:42:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

arnutwowew

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Aralık 2012, 20:11:42
normal üyelerinde ödeme alabilmesi için kimlik bilgileri vs gibi şeyleri göndermesi şartı vardı..

öyle birşey görmedim yalnız 3 gün bekletiyor ödeme işlemcilerini açıyor

tolgacan86

ödeme işlemcilerinin olduğu yerde onların en üstünde küçük bir yazı ile not olacak. (altlarındada olabilir tam yerini hatırlamıyorum.) ben şu anda siteye giremiyorum ama oradaki yazıyı okursan, ödeme alabilmek için istediği şartlar yazıyor..

arnutwowew

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Aralık 2012, 20:17:15
ödeme işlemcilerinin olduğu yerde onların en üstünde küçük bir yazı ile not olacak. (altlarındada olabilir tam yerini hatırlamıyorum.) ben şu anda siteye giremiyorum ama oradaki yazıyı okursan, ödeme alabilmek için istediği şartlar yazıyor..

haklıymışsın    bende gönderirim ne yapıyım adminemi yedireyim  parayı  :g :g

hakanatik01

Alıntı yapılan: tolgacan86 - 21 Aralık 2012, 20:11:42
normal üyelerinde ödeme alabilmesi için kimlik bilgileri vs gibi şeyleri göndermesi şartı vardı..
Sanırım o hakkı saklı tutuyor her ihtimale karşı öderim tamam ama istersem bilgileri bana göndemek zorundasın der gibi.
Benden öyle bir bilgi istemedi en üsteki payza sunday yazan kısımdan %5 fee olandı sanırım istedim pazartesi sabahı hesaptaydı para premiumun tek farkı ödemeler için 2 gün var ödeme yanlış hatırlamıyorsam çarşamba ve pazar ki onuda alttaki payzadan istiyorduk bizim kullanacağımıza sunday yazan :)

tolgacan86

Hmm yazının tam metnini hatırlamıyorum ne için istediği yada isteyeceğini ancak öyle bişeyler istiyor diye hatırlıyorum malum giremiyorum artık siteye :g

Yeri değil ama GptBanks adminine son vuruşu yapıcam ortak artık geri dönüş yok oradan  (sns)  :X

arnutwowew

evet şimdi gördüm pazar günü diyor üyelik yükseltenler için  kimlik...vs   istiyor    .

arnutwowew

dediğim gibi sadece 3 gün beklemek gerekiyor ödeme işlemcilerinin açılması için kimlik...v.s istemiyor   dün gece istedim bugün göndermiş

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ikose

yingyang16