LunnaShare - 5$ Bonus -(SCAM)

Başlatan kerem78, 25 Mart 2017, 21:39:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Futurenet

Admin benim dediğimi anlamıyor

cimbomlu88

Benim de ödeme yapılmış gözüküyor payeer'e ama herhangi bir ödeme almadım  (p) Adminle iletişime geçtim, henüz dönüş yapmadı bakalım anlaşabilecek miyiz?  ???

Futurenet

-:)) aynen bende yazıyorum yazıyorum sürekli yeni ödeme işte diyor eklese parayı isteyeceğim

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Futurenet - 08 Nisan 2017, 02:48:22
-:)) aynen bende yazıyorum yazıyorum sürekli yeni ödeme işte diyor eklese parayı isteyeceğim

Futurenet

Futurenet

@cimbomlu88 hocam siz ne yazdınız admin bana böyle yazmış Just request payment againg.ben ne yazmam lazım acaba

Futurenet

Admine payeer hesabımı attım ödeme yaptı  (spk) teşekkür ederim yardımcı olanlara

Futurenet

@cimbomlu88 10. Olmuşsunuz ben de 5. Oldum ilk defa bi sitede yarışmayı kazandım  (a) acaba paketmi alsam uyelikmi yükseltsem arkadaşlar fikriniz nedir

cimbomlu88

@Futurenet Ben de diyorum bu 5$ nereden gelmiş :) Adpack aldım gitti. Refleriniz aktif değilse siz de Adpack alın bence, mantıklı geldi bana bu şekilde

Futurenet

Hocam ben çok sevindim tanıdığımı görünce hem sizin hem kendime ilk defa olunca  (yvr) hesap yukseltmeye baktım fakat ne kadar bana katkısı olur acaba o yüzden sordum bilmiyorum yükselmenin avantajları var mı diye