TheAdsLeader'a referansimla uye olan ilk 10 kisiye $5 dolar hibe !!!!!

Başlatan LifeKeeper, 26 Mart 2017, 20:02:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LifeKeeper

Etti 6, kaldi 4

Sanirim 10 u bulacagiz o yuzden ben ref linkimi veriyorum. Isteyen girip simdiden uye olabilir, isteyen garanti olsun diye 10 olmamizi bekleyebilir. Rakam 10 a tamamlandiginda adpacklerinizi alip bana mesaj yazarsiniz hemen iadenizi yaparim belirtmis oldugum odeme araclarindan biriyle, yada TL EFT/havalede yapabilirim farketmez nasil isterseniz.

LifeKeeper

Haydi gencler 4 kisi daha lazim , arkayi dortleyelim :D  10 olunca odemeler basliyor :)

LifeKeeper

Etti 7 kaldi 3

Bir kiside disardan gelecek

Etti 8 kaldi 2

Evet gencler 2 kisi daha gelirse Adpacklerinizi alabilirsiniz odemelerinizi hemen yaparim ayni gun icinde, Ama once 2 kisi daha lazim :)

LifeKeeper

Etti 9 kaldi 1 :)

Gel vatandas gel :) $5 dolar hibesi icin son 1 yer kaldi, kapanin elinde kaliyor :)

LifeKeeper

Booooom      etti 10 :D

Simdi burda +1 yazan herkes adpack alabilir. Unutmayin kisi basi sadece 1 adet $5 hibe var o yuzden sonradan yanlis anlasilma olmasin. 10 kiside adpack alimini tamamladiginda ben star liderlige yukselmis olacagim, o andan itibaren herkese odemesini yapmaya baslayacagim. Insallah burda +1 yazan herkes alim yapar da bizi tongaya dusurmez :)

Buarada eger bu 10 kisi disinda bi 10 kisi daha cikarsa onlarada ayni kampanyadan sunabilirim ama once sunu bi bitirelim hayirlisiyla :)