Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mucahid

Alıntı yapılan: turan76 - 08 Temmuz 2017, 01:49:23
Özel mesaj atamadım sürekli yetkim olmadığından bahsediyor. Payza hesabımda 35 Dolar civarında para var. TL olarak elime ne kadar geçer? Uygun olursa pazartesi işlem yapabiliriz.

@turan76 Şu anda özel mesaj gönderme yetkiniz var.Bilginiz olsun.  :y

fraghera

Alıntı yapılan: turan76 - 08 Temmuz 2017, 01:49:23
Özel mesaj atamadım sürekli yetkim olmadığından bahsediyor. Payza hesabımda 35 Dolar civarında para var. TL olarak elime ne kadar geçer? Uygun olursa pazartesi işlem yapabiliriz.

Mod arkadaşımızın uyarısı üzerine size özel mesaj gönderdim.

@Mucahid teşekkür ederim

Yeni üyeler 5 forum gönderisinden sonra PM gönderebilir.

Özel mesajınız cevaplanmıştır.

turan76

Merhaba, 34.39 usd belirttiğiniz payza hesabınıza gönderdim. kesinti kısmında hata yaptım sanırım size geldiğinde kesilecek. artık ona göre haber verirsiniz. banka bilgilerimi PM üzerinden gönderdim. teşekkürler.

fraghera

Alıntı yapılan: turan76 - 08 Temmuz 2017, 15:36:19
Merhaba, 34.39 usd belirttiğiniz payza hesabınıza gönderdim. kesinti kısmında hata yaptım sanırım size geldiğinde kesilecek. artık ona göre haber verirsiniz. banka bilgilerimi PM üzerinden gönderdim. teşekkürler.

@turan76 PM cevaplanmıştır.

İBAN bilginizi yazmışsınız Ad Soyad bilgileri yok EFT için gerekli pazartesi sabah için EFT talimatı verecektim.

fraghera

@turan76 haftasonu olduğundan aktarım yapamıyorum pazartesi gerçekleşmek üzere EFT talimatınız verilmiştir.

turan76

Alıntı yapılan: fraghera - 08 Temmuz 2017, 23:33:18
@turan76 haftasonu olduğundan aktarım yapamıyorum pazartesi gerçekleşmek üzere EFT talimatınız verilmiştir.

Uygundur. Teşekkür ederim.

fraghera

Alıntı yapılan: turan76 - 08 Temmuz 2017, 23:57:15
Uygundur. Teşekkür ederim.

Ödemeniz bu sabah hesabınıza geçmiştir.

turan76

Alıntı yapılan: fraghera - 10 Temmuz 2017, 13:10:49
Ödemeniz bu sabah hesabınıza geçmiştir.

Bahsettiğiniz gibi ödemeyi bu sabah aldım. ilginize çok teşekkür ederim. Haftalık veya 15 günlük olarak sürekli olarak çalışmak isterim. kolay gelsin

fraghera

ikose

Sormadan payza yolladım, uygun olduğunda görüşürüz  (spk) @fraghera