Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: donatello - 23 Ağustos 2017, 21:02:34
73 USd ödeme gelmiş @fraghera 37 Usd ne zaman kullanılabilir durumda olur bilgilendirir misiniz ?

29 Ağustos yazıyor. 73 mail geldi ama yurtdışındayım. pazartesi TR de olacağım.

fraghera

Alıntı yapılan: geocity - 22 Ağustos 2017, 01:11:52
Ayrıca sanırım pm için mesaj sayısı varmış. Uzun süre önce üye olmuştum. Bu aralar aktif olacağım inşallah   ;)

pm gönderildi cevap yazabilmeniz için forumda en az 5 mesajınızın olması gerekiyor.

Roronoa

Alıntı yapılan: Roronoa - 19 Ağustos 2017, 17:56:25
Payza hesabımda 22 dolar para var. Bu parayı banka hesabıma çekmek istiyorum. Ama Payza hesabım onaysız. Bir sıkıntı çıkar mı? Eğer onaysız hesap ile de para transferi yapılabiliyorsa size para gönderirken nereleri ve nasıl doldurmam gerektiği hakkında kısa bir yazı, payza hesabınızı ve eğer varsa yapacağımız bu işlem ile ilgili bilmem gerekenleri ÖM atabilir misiniz? (Kusura bakmayın çok deneyimsizim, ilk defa Payza'da birine para göndereceğim.)
Bugün para banka hesabıma geldi. Ticaret puanınızı da verdim. Teşekkür ederim.

geocity

Alıntı yapılan: fraghera - 23 Ağustos 2017, 23:17:50
pm gönderildi cevap yazabilmeniz için forumda en az 5 mesajınızın olması gerekiyor.
Teşekkür ederim  iletişim kuracağım

TheLeaks

tiribun

Hocam Size 2 gündür ulaşamıyoruz WhatsApp ve skype üzerinden yazdım,cevap bekliyorum.

chngrlp

Alıntı yapılan: tiribun - 29 Ağustos 2017, 20:48:29
Hocam Size 2 gündür ulaşamıyoruz WhatsApp ve skype üzerinden yazdım,cevap bekliyorum.

fraghera hocamız yurtdışındaymış sanırım bayram boyunca olmuyacak mesaj yazmış diğer bölüme.
https://www.gelirkapisi.com/alertpay/payza-banka-transfer-ucreti-30-tl-mi-oldu/msg531447/#new

tiribun

fraghera

Alıntı yapılan: tiribun - 29 Ağustos 2017, 21:19:48
Teşekkürler dostum

Skype whatsup açık bir süre net problemi yaşadım TR'ye döndüm ama acilen tekrar yurtdışına çıkmak zorunda kaldım.

Bayramdan sonra işlemlere kaldığımız yerden devam edeceğiz...