Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

haluk

@fraghera   hocam ,payza ile ilgili mesajıma özelden cevabınızı bekliyorum...

bylightbri

Alıntı yapılan: fraghera - 28 Mart 2017, 20:36:02
Değerli GelirKapısı Üyeleri ve Ziyaretçileri;

Paypal Bakiyelerini çekmekte sorun yaşayanların sayısını fazlalığı bu konuyu açmama neden oldu. Sonra olay baya gelişti...

1-) Paypal - Payza % 4,5 (yüzde 4,5) Exchange

Bakiyelerini Paypal üzerinden bana gönderen arkadaşların hesabıma düşen bakiyeden yüzde 4,5 masraf kesip kalan bakiye içinden gönderim masrafı alınmak üzere karşılığında payza olarak gönderebilirim.

Örnek; Paypal hesabıma düşen 100 USD den 4,5 USD masraf kesip 95,50 USD'lik tutarı gönderim masrafı içinden alınmak üzere istediğiniz payza hesabına göndereceğim.

Paypal olarak EURO, USD gönderimler kabul edilir. Karşılığı kadar Payza USD gönderilir.

2-) Payza - Paypal %0,5 (binde 5)

Bakiyelerini Payza üzerinden bana gönderen arkadaşların hesabıma gelen bakiyeden yüzde 0,5 masraf kesip kalan bakiye içinden gönderim masrafı alınmak üzere karşılığında paypal olarak gönderebilirim.

3-) Paypal - EFT % 4,5 (yüzde 4,5)  PayPal çekim masraflarını arttırdığı için çekim masrafı oranı arttırılmıştır.

Paypal'da parası olupta TR çekim yapamayanlar için hesabıma gelen Paypal bakiyesini, Paypal'ın güncel kuru karşılığı TL ve % 4,5 + 4,00 TL çekim masrafıyla TR Banka Hesabına (hangi banka olduğu önemli değil) EFT olarak gönderebilirim.

4-) Payza - EFT %1 (yüzde 1)

Payza'da parası olupta TR çekim isteyenlere hesabıma gelen Payza bakiyesini, Payza'ın güncel kuru karşılığı TL ek yüzde 1 komisyonla TR Banka Hesabına (hangi banka olduğu önemli değil) EFT olarak gönderebilirim.

5-) Payza USD yüklemek

Not: Anlık limit dahilinde olduğu sürece Payza hesabına para yüklemek isteyen arkadaşlar PM atabilir...

Payza hesabına USD yüklemek isteyen arkadaşlara TR Güncel döviz kuru üzerinden hesaplama yapılır. Payza hesabından gönderim masrafı karşı tarafa ait olmak üzere gönderim yapılır.

İlk mesaj gelişmelerde Güncellenecektir.

Ticaret yapılan arkadaşlar Güncellenecektir...

@ElisaMcCline
@AnilK
@nebu
@zekidogan
@Trend6
@voldemort
@bashar
@bycasper
@ahmtk
@lodos
@sicher
@tiribun
@refresh
@ejder
@donatello
@Nathan Drake
@chngrlp
@kahana
@hazeyin
@halibo
@ikose
@aseka
@ibrhmsny
@suskun
@TheLeaks
@volkanaydinli
@Mrprincex
@Roronoa
@Agrean
Herkese İyi forumlar...

Alışveriş yapılan arkadaşların yorumları spoiler içerisinde özetlenmiştir.

[spoiler][/spoiler]

Payza 2.36$ bozar mısın hocam payeer e lazım da acil :/

onderB

fraghera

fraghera

Alıntı yapılan: bylightbri - 20 Eylül 2017, 18:25:32
Payza 2.36$ bozar mısın hocam payeer e lazım da acil :/

payeer gönderimi yapmıyorum. EFT olarak olabilir ama küçük tutar çok masraflı olur.

bylightbri

Yani 1.50 $ a kadar lazım bana gerisini sana verebilirim.Gerçekten acil lazım :/

zekidogan

bitcoin : 0.00168078 BTC

paypal : 1,72 dolar
              7 dolar
              1,04 dolar

gönderdim kardeşim.müsait olduğunda bozalım  ($$)

fraghera

Alıntı yapılan: bylightbri - 20 Eylül 2017, 23:29:22
Yani 1.50 $ a kadar lazım bana gerisini sana verebilirim.Gerçekten acil lazım :/

Maalesef yardımcı olamayacağım payeer gönderimi yapmıyorum.

haluk

@fraghera   hocam  belirttiğiniz payza hesabınıza  gönderi yapıldı.........

bylightbri

Payza 2.5$ payer bozucak arkadaş yardım edicek biri yok mu ya gerçekten acil lazım payzasına 2.50 dolar göndericem payeere lazım