Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

donatello

Pazartesi günü burada olacakmış Seyfettin Bey merak eden varsa bilgilendirmiş olayım

Bayer

ulaşabileceğim telefon numarası var mı acaba

Nathan47

Pazartesi size dönüş yapacaktır, ben de görüştüm. Çok yoğun.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

Bayer

hazeyin

Arkadaşlar Ben de sürekli çalışıyorum  sayın hocamla . Bir çok işlem gerçekleştirdim . Arada gecikmeler olabilir . Paypal kaynaklı gecikmeler olabilmekte . Yine de sanal ortamda sayın Fragheras hocam kadar güvenli işini yapan bulmakta zor . Ben kendime adıma çok memnunum gecikme dahi olsa .En azından kafam rahat .

fraghera

Merhaba arkadaşlar;

Forumda bildiğiniz gibi uzun süredir paypal payza BTC bozum işlemleri yapıyorum. Bayram sonrasında 2017 yılı benim için kötü bir dönemdi. Önce yakın bir akrabamı sonrasında da daha onun taziye ziyaretleri bitmeden eşini kaybettik. Benim üzerimde çok emeği olan insanlardı. Bu dönemde çocuklarına insani olarak destek olmak, gelen akrabaları ağırlamak..... gibi görevleri yakında oturan tek büyük olarak mecburen ben üstlendim. Arayan soran çokluğundan ne tel şarjı dayandı nede benim dermanım kaldı. Bir bölümümüzü toprağa verdik...

Sonuçta vefat edenlerle bizim yaşamımızda bitmiyor, hayat devam ediyor. Şarj durumunun imkan verdiği ve ulaşılabilirlik olduğu süre içerisinde bozumda bakiyesi bekleyen bazı arkadaşların ödemeleri yapıldı.

Paypal Bayram sonrasında hesabı incelemeye aldı ve sonrasında tekrar açtı bu dönemde TR hesabıma istediğim çekimler hala elime ulaşmadı. (47 ayrı para çekimi toplam 70.000USD kadar). Sonrasındaki deneme amaçlı çekimlerimin hepsi geldi. Paypal hesabımda bu 47 çekim içinde ödeme yapıldı görülüyor. TR Banka tarafından bu paraların geldiğini ama işlem hatasından iade edildiğini bildirdi(En son bugün tekrar teyit aldım ve yazılarını Paypal'a ilettim. Henüz Paypal hesabıma dönen bir meblağ yok. Bu durumu henüz netleştirebilmiş değilim ama çözülmeyecek bir sorun değil. Daha öncede bazı gönderimlerde oluyor bir süre sonrasında düzeltiliyordu. Çok gönderimde aynı anda bu durum olunca benimde nakit dengemi bozdu.

@zpostar ve @tiribun kardeşlerimin ödemelerinde gecikme olduğu doğrudur. Bu vesileyle bekleyen bakiyelerin çözümü ile ilgili açıklama da yapayım kardeşlerimin her birine en az haftalık 1000 (EURO-USD) gönderdikleri kur karşılığı TL bu para çözülene kadar tarafımdan finanse edilerek iade edilecektir. Hesaba düşmeyen para ile ilgili sürecin uzamaması için gerekli girişimler TR banka ve Paypal tarafına ayrı ayrı yapılmıştır. Çok uzun sürmeyeceğini ümit ediyorum. Para çözülür çözülmez kalan bakiyeler ödenerek eski hesaplar kapatılacaktır.

Bozum konusunda çalışılan arkadaşların hepsine anlayışları, güvenleri ve sabırları için teşekkürler.

Bu sıkıntılı dönemde forumdaki arkadaşların gösterdikleri anlayış ve güven için çok teşekkürler. 

Sevgi ve Saygılarımla
FRaGHeRa

lodos

Seyfettin bey, gerçekten çok üzüldüm. Bunu buradan yeni öğreniyorum. Tekrardan Allah rahmet eylesin, geride kalanlarına sabır ihsan etsin. Son 1 ayda ciddi anlamda yıprandınız. Sorunlar çözülür ama gidenlerin yerini hiçbir şey alamaz. Allah sizlere güç ve sabır versin.

enderege

@fraghera ,
Başın sağolsun. Allah cennette kavuştursun. :(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

pendik34

hocam mesajlara cvp verirseniz sevinirimdönüşüm ıcın payza bilgi lazım  @fraghera

pendik34

payza ve paypal gönderildi  TL alındı teşekürler hızlı işlemler için