Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: zpostarAlıntı yapılan: fraghera - Dün, 00:02:05Çok güzel haberlerle döneceğim. Kardeşim İşi kökten çözme amacıyla yarın Bulgaristan da olacağım.  Perşembe TR de olacağım. İnşallah güzel haberlerle geleceğim.

Merakla bekliyoruz haberleri.

İşlemlerin tamamı bana zarar olsa da bir kısmı tamamlandı. Sizlerin mağduriyetinin sonlanacağı için zarar kısmından çok, sonlanma kısmına geçtiğimizden dolayı sevinçliyim. Para iadelerini günlük bazda iade ediyorlar. Bugün gelen bakiyelerden bir kısım ödemeler eski borçlu olunan arkadaşlara yapılmaya başlanılmıştır.

Bundan sonrası için net bilgi saat farkından dolayı henüz gelmemiş olsa da en geç bu gece gelecektir. 

Size eski hesap üzerinden 2000 USD kadar ödeme gönderilmiştir. Diğer alacaklı çalışılan kişilere de ödemeler yapılmıştır. Çok kısa süre içinde (en fazla önümüzdeki hafta arası) ödemeler parça parça ödenerek tamamlanacaktır. Bundan sonrasıyla ilgili sizlerle daha güçlü bir altyapı ile çalışmaya devam etmek isterim.

Ödeme sistemlerindeki (PayPal Blokesinden kaynaklı) finansman sorunu önümüzdeki hafta arasında bitecektir. Daha erken olabilir.  

Yeni işlemler için bekleme sürelerini direkt atlayarak işlem yapmaya hazır bir altyapı hazırlığı içindeyim. Ayrıca papara ile ödemelere ve Bitcoin sistemi için de alımlara başlanılmıştır.

Scorpion472

Çok teşekkürler Fraghera Hocam,  (a)
Çok iyisiniz.  :y
Allah Razı Olsun..  (k)

zpostar

Alıntı yapılan: fraghera - 07 Aralık 2017, 14:46:12
İşlemlerin tamamı bana zarar olsa da bir kısmı tamamlandı. Sizlerin mağduriyetinin sonlanacağı için zarar kısmından çok, sonlanma kısmına geçtiğimizden dolayı sevinçliyim. Para iadelerini günlük bazda iade ediyorlar. Bugün gelen bakiyelerden bir kısım ödemeler eski borçlu olunan arkadaşlara yapılmaya başlanılmıştır.

Bundan sonrası için net bilgi saat farkından dolayı henüz gelmemiş olsa da en geç bu gece gelecektir.

Size eski hesap üzerinden 2000 USD kadar ödeme gönderilmiştir. Diğer alacaklı çalışılan kişilere de ödemeler yapılmıştır. Çok kısa süre içinde (en fazla önümüzdeki hafta arası) ödemeler parça parça ödenerek tamamlanacaktır. Bundan sonrasıyla ilgili sizlerle daha güçlü bir altyapı ile çalışmaya devam etmek isterim.

Ödeme sistemlerindeki (PayPal Blokesinden kaynaklı) finansman sorunu önümüzdeki hafta arasında bitecektir. Daha erken olabilir. 

Yeni işlemler için bekleme sürelerini direkt atlayarak işlem yapmaya hazır bir altyapı hazırlığı içindeyim. Ayrıca papara ile ödemelere ve Bitcoin sistemi için de alımlara başlanılmıştır.

4 parça 500 usd bozum ödemesi gelmiş hesabıma, umarım  ödemem tamamlandıktan sonra kur farkından dolayı oluşan kayıpları telafi etmek için bir çalışma yaparız.

Nathan47

Bitcoin alım-satımı hayırlı olsun, çok güzel bir adım :y
Elime Dolar geçseydi biraz Bitcoin alırdım.
Ama paranın gözü kör olsun :)
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

fraghera

Alıntı yapılan: zpostarAlıntı yapılan: fraghera - Bugün, 14:46:12İşlemlerin tamamı bana zarar olsa da bir kısmı tamamlandı. Sizlerin mağduriyetinin sonlanacağı için zarar kısmından çok, sonlanma kısmına geçtiğimizden dolayı sevinçliyim. Para iadelerini günlük bazda iade ediyorlar. Bugün gelen bakiyelerden bir kısım ödemeler eski borçlu olunan arkadaşlara yapılmaya başlanılmıştır.

4 parça 500 usd bozum ödemesi gelmiş hesabıma, umarım  ödemem tamamlandıktan sonra kur farkından dolayı oluşan kayıpları telafi etmek için bir çalışma yaparız.

Bununla ilgili bir çalışma yapılacağını zaten daha önceden belirtmiştim.

Tamamı olmasa da gecikmeden dolayı oluşan kur zararı ile ilgili zararın bölüşülmesi esasına göre çalışma yapılacaktır.

fraghera

Alıntı yapılan: Nathan47Bitcoin alım-satımı hayırlı olsun, çok güzel bir adım
Elime Dolar geçseydi biraz Bitcoin alırdım.
Ama paranın gözü kör olsun

Bitcoin alım sınırsız var

Satım yok şimdilik

zekidogan

Seyfettin kardeşim allah razı olsun onun sayesinde küçük kazançlarımız paraya dönüşüyor.

bozumunu yaptığı ödemelerim

paypal      1,02 dolar
                1,41 dolar
                1,59 dolar
                1,33 dolar
                2,42 dolar
                30 dolar
bitcoin      0.0004604 btc

değişik sitelerden gelen ödemelerim bunlardır.tekrar çok teşekkürler kardeşim.  ($$)

sicher

Elimde 17,09$ Payza Doları var @fraghera bankaya çekim olarak istiyorum yardımcı olur musun ?

fraghera

Alıntı yapılan: sicher - 07 Aralık 2017, 18:43:57
Elimde 17,09$ Payza Doları var @fraghera bankaya çekim olarak istiyorum yardımcı olur musun ?

@sicher Herzaman yardımcı olurum ne demek EFT yarın sabah gönderilebilir.

sicher

Alıntı yapılan: fraghera - 07 Aralık 2017, 19:28:54

@sicher Herzaman yardımcı olurum ne demek EFT yarın sabah gönderilebilir.

payza adresini yolla göndereyim o zaman  :)