Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ebubekir68ki

Merhaba poloda 193k satoshim var. Onu size atsam 50k kesinti ile 143k satoshi gelir. Bana paparadan kaç lira atarsınız? @fraghera

Nathan47

Sorunsuz bir şekilde takaslarımız devam etmektedir. :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

anaco34

sn fraghera payzada benimde 15 dolar var takas işlemi nasıl oluyor?

fraghera

Alıntı yapılan: anaco34 - 16 Ocak 2018, 16:12:36
sn fraghera payzada benimde 15 dolar var takas işlemi nasıl oluyor?

Benim hesabıma gelen net payza tutarının payza kuru karşılığı TL tutarını hesabınıza EFT ile gönderiyorum.

Not: @anaco34 5 forum gönderimi yapmadan PM gönderemezsiniz.

Ebubekir68ki

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 15 Ocak 2018, 22:31:19
Merhaba poloda 193k satoshim var. Onu size atsam 50k kesinti ile 143k satoshi gelir. Bana paparadan kaç lira atarsınız? @fraghera

??  @fraghera

zpostar

Eylül ayından beri yalvar yakar paramı alamıyorum hala 10.000 dolarlık işlemimin hala 2600 dolarlık ödemem yapılmadı.Tam 4 ay oldu şaka gibi.Hiçbir aramama mesajıma cevap verilmiyor size hiçbiryerden ulaşamıyorum.Ama forumda ticaretiniz devam ediyor.Ben ne yapıcam artık bilmiyorum.2600 dolarlık ödemem haricinde bozumları 3.15-3.16 gibi kurdan yapıtınız bunun farkınıda ödeyecğinizi  söylediniz ama daha oraya bile gelemedik.Yönetimi tüm konuşma kayıtları ve kanıtları verdim, ama onlarında yapacağı birşey yok.

Ne yapayım ben bilmiyorum mahkemeye mi gideyim polise mi şikayet edeyim ? Hangisini yaparsam yapayım sonuç alabileceğimi sanmıyorum. Paypal sorun yarattı çok büyük param kaldı dedniz bekledim aylardır, bu hafta haftaya 15 güne 1 aya derken 4 aydır bekliyorum hiçbir sonuç alamadım:Artık Allah rızası için şu sorunu çözelim.Konuya yazmamak için kendimi tutuyordum ama yapacak birşey bırakmadınız.Çözüleceğine inancım kalmasa da  yapacak başka birşeyim yok.

pendik34

Alıntı yapılan: zpostar - 17 Ocak 2018, 18:53:32
Eylül ayından beri yalvar yakar paramı alamıyorum hala 10.000 dolarlık işlemimin hala 2600 dolarlık ödemem yapılmadı.Tam 4 ay oldu şaka gibi.Hiçbir aramama mesajıma cevap verilmiyor size hiçbiryerden ulaşamıyorum.Ama forumda ticaretiniz devam ediyor.Ben ne yapıcam artık bilmiyorum.2600 dolarlık ödemem haricinde bozumları 3.15-3.16 gibi kurdan yapıtınız bunun farkınıda ödeyecğinizi  söylediniz ama daha oraya bile gelemedik.Yönetimi tüm konuşma kayıtları ve kanıtları verdim, ama onlarında yapacağı birşey yok.

Ne yapayım ben bilmiyorum mahkemeye mi gideyim polise mi şikayet edeyim ? Hangisini yaparsam yapayım sonuç alabileceğimi sanmıyorum. Paypal sorun yarattı çok büyük param kaldı dedniz bekledim aylardır, bu hafta haftaya 15 güne 1 aya derken 4 aydır bekliyorum hiçbir sonuç alamadım:Artık Allah rızası için şu sorunu çözelim.Konuya yazmamak için kendimi tutuyordum ama yapacak birşey bırakmadınız.Çözüleceğine inancım kalmasa da  yapacak başka birşeyim yok.

hocam bu adamda kendi hesabına düşen   paranın karşılıgını herzamn ödemiştir kimseyi magdur ettigini görmedm paypal bakiyene bloke koymuşsa yapılacak sey beklemektir bukadar uzun bir mesajı buraya yazman bana göre ayıp adama itamlarda bulunuyorsun adam bakiyeler aktarılınca ödemesini zaten geciyor askıdaki bakiye ıcın cebinden cıkarıp verecek degil ya  paypal bloke koymuşsa kalkana kadar bklemelisiniz frag forumda saglam birisidir dönmemesin sebebide vardır sürekli arayıp meşkul ediyosn bende acmam bloken kalktıgında paran ödenir bu yazdıgın yazı ayıp boyle bi adam ıcın düşüncen iyi degil adamın ticaretine balta vuruyorsun

fraghera

fraghera

Alıntı yapılan: zpostar - 17 Ocak 2018, 18:53:32

@zpostar Eski bakiyesi olan arkadaşlardan sadece siz kaldınız bu dönemde bakiyenizin yaklaşık 6500 USD kadarını çözebildim. Paypal hesaplardaki blokeyi parça parça kaldırdığından maalesef henüz hesap bakiyesi tam aktif olarak kullanılamıyor.

Önümüzdeki hafta arası bir bölüm daha bloke kalkacak ve ödemelerinize başlanacaktır. Yıllardır bu forumdayım ve forumdaki beni tanıyan herkes sözümün arkasında olduğumu bilir. Ödemelerinizdeki gecikme için gerçekten elimden gelen ne varsa sonuna kadar savaşıyorum. Şuana kadar size yapılan ödemelerin en az yarısı bloke çözülmesinden değil benim kendi farklı kazançlarımdan elde ettiğim gelirlerdendir.

@zpostar Ödemelerinizin %75 i yapıldı geri kalanda elimden gelen en kısa sürede bitirilecektir.

Uygulanan kur konusuna gelince 3,32 ve 3,33 o dönemki paypal kurudur. Zaten konuda da belirtildiği şekilde komisyon alınarak hesaplamalar yapılmıştır. Sonrasında piyasalarda Kkur yükseldiğinden doğal olarak Paypalın şuanki kuru da yükselmiştir. Bu konuda ödemelerin ana parası bittiğinde kurdan zararınızın bir kısmını dahi karşılamak adına ek ödeme yapacağımı bildirmiştim. (Sadece belirtmek isterim bu işlemden toplamda benim kar etmem söz konusu dahi değil sadece sizin zararınızı hafifletmek adına yapılacaktır)

Söylediklerimi herhangi bir alana taşıyarak şikayet yada farklı bir şekilde tabiki hakkınızı arayabilirsiniz. Burada benim adıma bir problem yok. Bir yere ispatta bulunmanıza da gerek yok soran kim varsa ben zaten sözlerimi inkar etmiyorum ki...

Not: Arkadaşlar güveniniz için teşekkür ederim. Lütfen @zpostar kardeşimin yazılarına sert cevaplar vermeyin. Beklediği bakiyenin büyüklüğünden kaynaklı gelmeyeceğini düşünerek huzursuzluk yaşamış ve reaksiyonu ona göre vermiş olabilir.

Sevgi ve saygılarımla

FRaGHeRa

fraghera

Paypal Bakiye bozum işlemleri yeni arkadaşların taleplerine süresiz olarak kapatılmıştır.

Sadece eski çalıştığımız arkadaşların bozum taleplerine dair işlemler devam edecektir.

FRaGHeRa