Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

GameHunter

Bende bozum yaptırmak istiyorum ama Payza yüzünden allak bullak oldu. Payza'da biraz TL birazda dolar var. Birde Neobux'ta param var Neobux'taki parayı nasıl bozdurabilirim. Skrill kabul ediyor musunuz?

omercan

Alıntı yapılan: GameHunter - 19 Nisan 2018, 21:35:47
Bende bozum yaptırmak istiyorum ama Payza yüzünden allak bullak oldu. Payza'da biraz TL birazda dolar var. Birde Neobux'ta param var Neobux'taki parayı nasıl bozdurabilirim. Skrill kabul ediyor musunuz?

aynı durumdayım hocam, bir yol bulursanız paylaşın lütfen

zpostar

Aylardır sabrediyorum, ha geldi ha gelecek ha geldi ha gelecek her seferinde bekledim bekledim bekledim.Ama artık yeter bu nasıl bir iş ben anlamadım .2017 eylülden beri paramı öldüre öldüre alamıyorum, böyle ticaret mi olur ya 500 dolarım kaldı hala ödeme yapılacak 1 aydır.

breakheart

bozum yapmak yerine alacak olan varsa hesabımızı devredelim.enazından alan kişi bekler. bizde kurtuluruz ;)

tiribun

Bizede 16 nisan da ödemeler gönderilecek dendi hala 1 kuruş gönderilmedi sabır filan kalmadı artık.

zekidogan

#615
91,11 dolar paypal hesabına gönderildi kardeşim.müsait zamanında bozalım mümkünse  ($$)

donatello

Seyfettin bey telefonlara cevap vermiyor,mesajlara ve whatsapp üzerinden de cevap vermiyor bir aydır ulaşamıyorum telefon çalışyor ama açmıyor..içerde ödemelerim var ve paraya ihtiyacım var galiba umrunda değil...Seyfettin Beye ulaşabilen var mı ?

zpostar

2017 eylülden beri paramı alamıyorum.Kendisine haftaya kadar mühlet verdim sonuç alsamda almasamda savcılığa veriyorum şikayetçi olucam

hazeyin

Arkadaşlar paypal hesabında sorun olabilir , belki sıkıntısı vardır . Bende 1 yıldır Seyfettin Hocamla çalşıyorum ve ödemelerimi kuruşu kuruşuna aldım . Arada tabiki paypaldan kaynaklı gecikmeler oldu . Fakat zaten paypalın sorunlu olduğu bir ortamda ödemelerimi almam bile bana yetiyor . Bu konuda Seyfettin Hocama teşekkür ederim . Bir kaç hafta gecikme dahi olsa  , bir insanı karalamak bu kadar kolay olmamalı . Ben kendi adıma memnunum . Kırıcı olmak yerine yapıcı olalım .

Not: Şuan benimde içeride ödemem var beklemedeyim fakat güven içerisinde ödememi aldığım için  birkaç zaman beklemek bana sorun yaratmıyor . Tşkler tekrardan Seyfettin Hocama . Umarım uzun süreli çalışmamız olur .

donatello

Yardımcı olabilecek bir Allahın kulu yok mu burada sitenin yöneticileri de ilgilenmiyor galiba ? Buraya yazmayın whatsapp veya telefonla arayın diyordu cevap vermezsem...Ne whatsapp nede telefonlara cevap vermiyor yüzüme kapatıyor.Bekleyebildiğim kadar bekliyorum ama benim borçlarım var borçlar beklemiyor...Bir iki gün içinde bu şahıs bana ödemelerimi ulaştırmaz veya irtibata geçmezse polise veya nereye gerekiyorsa şikayet edeceğim.....bir bozum işlemi aylarca sürmez.insanların paralarını işletiyorsun,kazanıyorsun biz burada ölüyoruz...Bir ödemeyi parça parça ve aylara bölerek bozdurmak benim açımdan hiç bir faydası yok...