Paypal - Payza - Bitcoin & EFT - Papara Alınır Satılır

Başlatan fraghera, 28 Mart 2017, 20:36:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

fraghera

Alıntı yapılan: donatello - 06 Eylül 2017, 18:23:47
Ödemeleri dolar olarak alabilsek paypal'ın çok düşük kur farkından korunurduk en azından

Maalesef kur düşük masrafı uçurdular. Dolar çekim imkanı vermiyorlar. Euro çekebiliyorum ama bu seferde habire yurtdışına gidip gelmem gerekiyor buda ayrı maliyet...

Nathan47

Herkese hayırlı ve uğurlu olsun.
Buralardayız, takipteyiz @fraghera Hocam :y
Kolay gelsin, baya yoğunsun :) :y
Allah seni bizden eksik etmesin :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

zekidogan

Ödemem geldi.teşekkürler kardeşim   ($$)

lodos

Alıntı yapılan: fraghera - 06 Eylül 2017, 23:23:26
Bu hafta bayramdan beklettiğim arkadaşlardan dolayı çok yoğun bozum işlemi var nakit sıkıntı olmaya başladı. Bozum için Cuma günü görüşelim...

Sorun değil haftaya da olsa olur. ;)

fraghera

Alıntı yapılan: Nathan47 - 06 Eylül 2017, 23:48:42
Herkese hayırlı ve uğurlu olsun.
Buralardayız, takipteyiz @fraghera Hocam :y
Kolay gelsin, baya yoğunsun :) :y
Allah seni bizden eksik etmesin :y

Allah hepimizden razı olsun kardeşim...

tiribun

Bugüne kadar Seyfettin Beyden 7000€ Civarı Ödeme Aldık Geriye 5000€ Civarı Ödeme Alacağımız Kaldı,İnşallah Geri Kalan Ödemeninde En Kısa Sürede Ödenmesini Bekliyoruz.

lodos

294 $ bozum işlemi gerçekleşti. Hızlı ve güvenilir. Teşekkürler Seyfettin Bey. Allah(c.c.) yolunu ve bahtını açık eylesin.

fraghera

Alıntı yapılan: tiribun - 12 Eylül 2017, 15:26:18
Bugüne kadar Seyfettin Beyden 7000€ Civarı Ödeme Aldık Geriye 5000€ Civarı Ödeme Alacağımız Kaldı,İnşallah Geri Kalan Ödemeninde En Kısa Sürede Ödenmesini Bekliyoruz.
Paypal hesabı kısa süreli incelemeye aldı. Bayram arkasına gelmesi hepimiz için kötü oldu.

Paypal bugün 20 Eylül 2017 tarihine kadar blokelerin çözüleceğini bildirdi.

O günü beklemeden ödemeler başlayacağım. İnceleme öncesi çektiğim bakiyelerin düşmesini bekliyorum. Muhtemelen perşembe yada cuma hesaba düşmüş olacaktır.

danton

donatello

Alıntı yapılan: fraghera - 12 Eylül 2017, 23:00:32
Paypal hesabı kısa süreli incelemeye aldı. Bayram arkasına gelmesi hepimiz için kötü oldu.

Paypal bugün 20 Eylül 2017 tarihine kadar blokelerin çözüleceğini bildirdi.

O günü beklemeden ödemeler başlayacağım. İnceleme öncesi çektiğim bakiyelerin düşmesini bekliyorum. Muhtemelen perşembe yada cuma hesaba düşmüş olacaktır.

570 usd ödeme yapıldı hesabınıza..Hesabınızın incelemeye alındığını bilmiyordum ne olacak şimdi acaba ? PM ye bakar mısınız hocam ? @fraghera