Windows 8 deneyen var mı?

Başlatan regortaz, 20 Temmuz 2012, 15:47:48

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

hakanatik01

Onu bunu bilmem çok hoşuma gitti yeni yeni keşfediyorum bende :g Dosya kopyalarken bekletme özelliği de eklemişler oda güzel olmuş eskidende hızlı kopyalıyor gibi geldi birde :)

AnilK

Açılışında da ufak bir çakallık yapmışlar, Metro arayüzü denildiği gibi çok hızlı açılıyor ama açıldığı anda masaüstünü görüntülemek istersek o bölümün yüklemesinin henüz tamamlanmadığını görüyoruz, arkaplanda devam ediyor ona :)

regortaz

Halen gereksiz geliyor bana Win8 klasik tipli bilgisayarlar için. Ama şu yeni model hibrit dokunmatik ekranı olan klavyesi ekranı vs. çıkabilir/dönebilir (:D) dizüstüler için gayet güzel :)

hakanatik01

Şimdi birşey daha dikkatimi çekti Win8 denmi bilmiyorum Wirelessta çok iyi çekmeye başladı daha önce Komşudan gireceğim zaman oda değiştiriyordum çeksin diye şimdi her yerden çekmeye başladı :g

tolgacan86

Affiliate marketing böyle birşey sanırım, böyle yağlandıra ballandıra anlatıyon sonra birileri gelip benim gibi satın almaya niyetleniyor, sonrada komisyon kazanıyon :) amma övdün ha, gidip orjinalini alasım geldi :D

hakanatik01

Yok almada indir dene :g :g beğenirsen al tabiki  :) ama çok güzel uçak modu bile yapmışlar kablosuza o derece  :D :D hem dur bakalım daha neler keşfedicez ama sırf şu kopyalama hızı için bile geçilir :P

Ciddi diyorum ama  işimiz kolaylaştı yoksa zorla yapıyordum görevi şimdi modemin arayüzünüde biliyorum ben[ben hediye ettim modemi :g] resetler dururum  acil ref ihtiyacı olursa yarışma için :g :g 1 de değil 2 çentik ilk defa  :)

AnilK

Güzel bir kampanya yapmıştı Microsoft, epey satış yapmışlardır sanırım. Sitelerindeki açığı kullanarak orijinal Win8 Pro'yu 29TL'ye aldı onlarca kişi.

hakanatik01

Farklı bir kampanyasıda varmış

2 Haziran 2012 ve 31 Ocak 2013 arasında bir bilgisayar alanlar içinmiş sadece...

"Sizi destekliyoruz
Bir Windows 7 bilgisayar satın alın ve yalnızca 29 TL karşılığında Windows 8 Pro edinin."

http://windows.microsoft.com/tr-TR/windows/upgrade-offer

AnilK

Evet işte o kampanyada ilk başta sadece tarih soruyordu satın alırken, o tarihler arasında bir bilgi girince onaylıyordu :D Şimdi tarihin yanında bilgisayarın üstündeki Win7'nin lisans bilgisini falan da istiyor sanırım :)

hakanatik01

Win8'i pazarlamaya devam :D win7'ye göre kopyalaması hem hız, hemde görselllik olarak çok güzel  fırsat bulursam kendine piyasının en hızlı dosyasını ben kopyalarım diyen teracopy ile kapıştırcam. :g :g