Bitcoin tabanlı Cloud Mining,Doubler,MMM Sitesi kurabilirim (Herşey hazır)

Başlatan Richmond, 02 Nisan 2017, 19:40:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

drlokman

Ben de 125 şira ödeme yaptım sitenin ekran görüntülerine kadar attı istediğim şekilde yapmıştı ama sanırım dolandırıldık :D Birkaç gün daha bekleyeceğim ondan sonra şikayet edeceğim ismi Eren Yener..

Mucahid

Ebubekir68ki

Yani bilmiyorum inşallah dolandırılmamışızdır. Ya şans ya parayı atacağım gün banka ile papara arasında sıkıntı çıkmış bi türlü parayı yükleyip atamadıydım. İnat ettim alacam siteyi diye keşke uğraşmasaydım.

kazims

Alıntı yapılan: drlokman - 18 Nisan 2017, 11:45:26
Ben de 125 şira ödeme yaptım sitenin ekran görüntülerine kadar attı istediğim şekilde yapmıştı ama sanırım dolandırıldık :D Birkaç gün daha bekleyeceğim ondan sonra şikayet edeceğim ismi Eren Yener..

kardeşim ilk ben mağdur olmuştum bu kendini bilmeyen daha 17 yaşında biri.

demek başka nick ile konu açmış gene.

@DicDale adlı nickte bu kişiye aittir.

modlara sormadan iş yapmayınız lütfen.

bu konuda escrow işleri yapılacak.

bana kalırsa verin mahkemeye

adminimizden yada @strenergy modumuzdan ip numarasını alabilirsiniz.

Ebubekir68ki

Vay anasını bu sitedeki ilk alışverişimde dolandırıldım :'( :'(

strenergy

Savcılığa yapılan başvurularda savcının talebi varsa IP numarası dahil tüm bilgileri verilir. Banka ile gönderenler ters ibraz yapabilir.

Bu konularda da escrow kullanımı başlatılsa iyi olacak sanırım  (ok)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

Ebubekir68ki

Savcılık filan beni aşar ama o parayı almanın başka yolu yokmu. Papara ile iletişime geçsek birşey yaparlarmı?

Mucahid

Alıntı yapılan: Ebubekir68ki - 19 Nisan 2017, 16:59:12
Savcılık filan beni aşar ama o parayı almanın başka yolu yokmu. Papara ile iletişime geçsek birşey yaparlarmı?

Sen yine de şansını dene.

Ebubekir68ki

Ebubekir68ki

Papara destek hizmetlerine mail attım. 1 saat sonra telefon ile aradılar. Adamın hesabını pasif ettirdim. Ama benim 105 lirayı attığım gün çekmiş şerefsiz. Neyse sağlık olsun yapacak bişey yok.