Bitradio

Başlatan sb1299, 03 Nisan 2017, 20:20:46

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

brkdmn

Alıntı yapılan: laeider - 03 Ocak 2018, 22:05:26
Tabiki Anlatıyım Hemen
1 Cüzdanı kapat
2 http://gossipone.com/Bitradio_Blockchain.rar linkten Dosyayı indir
3 Winrardaki Tüm dosyaları   C:\Users\<kullanıcı adını yaz>\AppData\Roaming\Bitradio     konumuna kopyala
4 Windows + R Tuşlarına aynı anda basınca çalıştır çıkar oraya  regedit  yazıp enter tuşuna bas
5 Bilgisayar \ HKEY_CURRENT_USER \ SOFTWARE \ Bitradio \ Bitradio-Qt
6 Bitradio-Qt sil
7 Cüzdanı Çalıştır biraz bekle düzelcektir

Düzelmezse yeniden haber edi ver

Forumdaki konuya burdan ulaşabilirsin: http://forum.bitrad.io/topic/806/wallet-not-sync/8
Hocam benim roaming in içinde bitradio çıkmıyor

laeider

Alıntı yapılan: dehzali - 04 Ocak 2018, 09:58:44
teşekkürler. 38 weeks behind yazıyor. sol altta sekronize oluyor diyor şuanlık bi kaç defa hata aldım ama forumu okuyup regeditten tekrar sildim şuan sorun gözükmüyor. Kaç güne sekronize olur acaba. sizin kaç hafta kaldı sekronize bitişine :)
Gün içinde senkronize olur.

Alıntı yapılan: caldera - 04 Ocak 2018, 11:07:15
Biriken BRO ları nasıl çekiyoruz cüzdana?

Profilde Payout-Address kısmından cüzdan adresinizi kaydedin, 0.1 BRO ulaşınca her saat başı cüzdana ödenecektir.

Alıntı yapılan: sreklet14 - 04 Ocak 2018, 13:49:48
(d)Şimdi indirdim.Arkadaşlar bu kadar mı. Başka işlem yapacakmıyım? Senkronize olmasını bekleyeceğim dimi.

[spoiler][/spoiler]

Evet receive kısmında cüzdan adresiniz var onu alıp sitede belirtilen yere ekliyebilirsiniz.

Alıntı yapılan: brkdmn - 04 Ocak 2018, 14:27:06
Hocam benim roaming in içinde bitradio çıkmıyor

Cüzdan uygulamasını çalıştırınca o klosörü kendi oluşturuyor.

brkdmn

@laeider Hocam cüzdanı çalıştırdım aynı hata 42 hafta yazıyor ama dediğiniz klosörü oluşturmuyor yönetici olarakta denedim kendim oluştursam klosörü işe yararmı acaba ?

laeider

Alıntı yapılan: brkdmn - 04 Ocak 2018, 15:04:10
@laeider Hocam cüzdanı çalıştırdım aynı hata 42 hafta yazıyor ama dediğiniz klosörü oluşturmuyor yönetici olarakta denedim kendim oluştursam klosörü işe yararmı acaba ?

Deneyebilirsiniz tam emin değilim yanlış yerede bakıyo olabilirsiniz.

sreklet

Paper wallet olustursak nasil cekebiliriz.

brkdmn

Alıntı yapılan: laeider - 04 Ocak 2018, 16:49:51
Deneyebilirsiniz tam emin değilim yanlış yerede bakıyo olabilirsiniz.
dosya görünmezdeymiş nedense buldum ama verdiğiniz linkteki site kapanmış şuan dosyayı indirince açılmıyor  :'(

Edit: linkin yeni halini buldum sorun çözüldü 22 hours yazıyor şuan

yeni linki veriyim hala sorun yaşayanlar için [spoiler]https://drive.google.com/uc?id=1xrKUdwcgJKTKD36GFfiyg8XYqtafPbpl&export=download[/spoiler]

caldera

Ödemeler nasıl geliyor cüzdana?
Senkronize olmadıysa cüzdan sonradan ödeme alabiliyormuyuz cüzdana mesela 1-2 hafta sonra
senkranizasyonu günde 1 saat çalıştırıyorum sadece

laeider

Alıntı yapılan: caldera - 04 Ocak 2018, 17:35:00
Ödemeler nasıl geliyor cüzdana?
Senkronize olmadıysa cüzdan sonradan ödeme alabiliyormuyuz cüzdana mesela 1-2 hafta sonra
senkranizasyonu günde 1 saat çalıştırıyorum sadece

Cüzdan adresiniz aynı kaldıkça sorun olmaz gelir, cüzdanınızı yedekleyin sorun olmaz.

dehzali

ya çok soru sordum ama sağ altta şimşek işaretinin üstüne gelince bazen "wallet is syncing" yazıyor. yani cüzdan sekronize oluyor diyor. Bazen de "not staking because you dont have mature coins" yazıyor. bu ikinci uyarıyı alan varmı? ne demek istiyor acaba.

dehzali

Cüzdan sekronizesi sonunda bitti ama 5BRO da gitti gibi gözüküyor. Bitradioda wallet adresi yazmadan 1haftadır dinleyip 5BRO kazanmıştım. Profile de balance da gözüküyordu. 3 gün önce cüzdanı indirip adresi siteye kaydettim 5BRO all time earned kısmına geçip balance sıfırlandı. Bende cüzdana geçecek diye çok dikkat etmedim. Şimdi cüzdana 3gündür kazandığım 0.2BRO geçti. 5BRO yalan mı oldu şimi :(