carbon7.biz (SCAM)

Başlatan Mucahid, 19 Nisan 2017, 12:33:49

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Menfis

Eyvallah kardeşim teşekkür ederim şimdilik deneme amaçlı ufak birşey attim tatmin olduktan sonra risk alabilirim

Mucahid

Alıntı yapılan: Menfis - 18 Mayıs 2017, 16:46:42
Eyvallah kardeşim teşekkür ederim şimdilik deneme amaçlı ufak birşey attim tatmin olduktan sonra risk alabilirim

Rica ederim.Bol kazançlar.  ;)

hallomello

PAYEER'den  124 ($) daha yatırım yapılmıştır.

Mucahid

Yatırımlarınız hayırlı olsun. :)

Bugün iş saati bitti.Yarın bu saatlerde hesabınıza yansıyacak.Büyük ihtimal ödemeler pazartesi gününe kalır.Bu nedenle şu an yatırım yapmayı düşünenler varsa pazar günü sabah yapsınlar.Pazartesi sabah hesaba yansıyacağı için kısa sürede çekim yapabilirler.  :y

Mucahid

32 ve 33. ödeme

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/carbon7-odemeleri/msg509436/#msg509436

@Menfis Yarın bu saatlerde çekim yapmayı unutma.Çünkü iş saatleri içinde ödeme yapıyorlar.İlk ödemen pazartesi gününe kalmasın.  ;)

m7mymoney

Alıntı yapılan: cryptrade - 18 Mayıs 2017, 18:04:42
PAYEER'den  124 ($) daha yatırım yapılmıştır.
@Mucahid Test amaçlı 70 dolar tekrar yatırım yapıldı.  (spk)

Mucahid

34. ödeme

https://www.gelirkapisi.com/odeme-kanitlari/carbon7-odemeleri/msg509469/#msg509469

@m7mymoney Tekrar hayırlı olsun. :) Ben sistemi denedim.Bir süre daha gideceğini düşünüyorum.Bol kazançlar.  ;)

Menfis

Tahminin ne kadar daha gider kardeşim ona göre yukseltelim. Bide ana parayi yatirimin 30. Gününde mi veriyo

Mucahid

Alıntı yapılan: Menfis - 18 Mayıs 2017, 20:58:22
Tahminin ne kadar daha gider kardeşim ona göre yukseltelim. Bide ana parayi yatirimin 30. Gününde mi veriyo

Eski sitelerinde 5 ay ödeme yaptılar.Bunun da en az 2.5 ay gideceğini düşünüyorum.1 ayını doldurdu.

Ana para gelen kazanca dahil.100 dolar yatırımda hafta içi günlük 7 dolar ödeme yapıyor.22 iş günü toplamında 154 dolar ödeme yapıyor.

Menfis

Yani 1.3 ay falan var öyle mi  :) o zaman biraz daha para yatiralim ilk ve son olur ne dersin :)