Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Az kaldı 5 dolara :) Baya bir refim var ama çoğunluk yatıyor; aktif olanların çoğu  da burdan destek olarak tıklayan arkadaşlar.
Ama inanılmaz bir bağımlılık yaptı bu site bende :) İlerde yerinde durursa, reklamını yapmayı düşünüyorum bakalım..

Hayırlı olsun ödemeniz bu arada :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 19 Aralık 2011, 20:25:46
Az kaldı 5 dolara :) Baya bir refim var ama çoğunluk yatıyor; aktif olanların çoğu  da burdan destek olarak tıklayan arkadaşlar.
Ama inanılmaz bir bağımlılık yaptı bu site bende :) İlerde yerinde durursa, reklamını yapmayı düşünüyorum bakalım..

Reklam yeterli değil Bilge.. Tanıtımını da yapabilmen gerekiyor.. yoksa o siteye girenler tıklamaz..
ben tıklamazdım, kendimden bilkiyorum :)
O yüzden aktif olanların çoğu da tanıtımı görenler yani forum üyeleri ;)

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 19 Aralık 2011, 20:37:14

Reklam yeterli değil Bilge.. Tanıtımını da yapabilmen gerekiyor.. yoksa o siteye girenler tıklamaz..
ben tıklamazdım, kendimden bilkiyorum :)
O yüzden aktif olanların çoğu da tanıtımı görenler yani forum üyeleri ;)

Reklamda sürümden kazanıyorsunuz biraz. Yani bir şekilde çözebilirse işleyişi, güzel tıklıyor.. Ama geri dönüşler vasat tabi ki.. Yani 10 ref geliyorsa 2-3 tanesi tıklıyor düzenli ve bu iyi bir oran değil. Dolayısıyla şu an geri plana attım orayı zaten. Yeni gözdem PTCbox :)

mutsuzsun

teşekkürler... darısı başınıza......
ben bu siteyi seviyorum.. yatırımsız kesin kazanç... diğerleri tıklam oranını düşürdü. bu site aksine arttırdı.
infinitybux ve kardeşleri yıllık üyeliği 14 dolar yapmışlar ama günlük tıklama en fazla standart üye 0,01 kazanıyor....
büyüksün ayuwage.. iyiki seni zamanında keşfetmişim. ve sanıyorum bu siteyi sizlerle tanıştıran benim. iyiki tanıştırmışım. sizlerde nasiplenmiş oldunuz...  ;)

howardhedo

Ödemeniz hayırlı olsun güle güle harcayın:D

5dk önce ayuwage 3900 credim vardı.Lotto oynamaya karar werdim tam umudu kesmiş 900 kredim kalmış iken kazandım 5900 kredim oldu ödemem yakın  ;D ;D

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: howardhedo - 22 Aralık 2011, 16:43:27

5dk önce ayuwage 3900 credim vardı.Lotto oynamaya karar werdim tam umudu kesmiş 900 kredim kalmış iken kazandım 5900 kredim oldu ödemem yakın  ;D ;D

ne lotosu ya ilk defa duyuyorum :)

evet baktım varmış niye yazdın ki şimdi sen bunu :) benim içim içimi kemirir elim rahat durmaz :)

mutsuzsun

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 22 Aralık 2011, 16:55:12
Alıntı yapılan: howardhedo - 22 Aralık 2011, 16:43:27

ne lotosu ya ilk defa duyuyorum :)

evet baktım varmış niye yazdın ki şimdi sen bunu :) benim içim içimi kemirir elim rahat durmaz :)

teşekkler arkadaşlar... gerçekten ne lottosu ya.... nerde bu. birde biz şansımızı deniyelim... herkes nasiplendin dimi...

FilmsizKalma

[IMG]http://img830.imageshack.us/img830/332/ayua.png[/img]

unutmayın kumar oynamak kötü birşeydir :) donunuza kadar kaybetmeyin sonra

howardhedo

Pek tavsiye etmem sonunda donsuz kalmakta var ben az daha kalıyodum :D

4000 kredim wardı 6. defada kazandım galiba az daha 0 lanıyodu  8)

mutsuzsun

saolun. donum bende kalsın  :D
sonra alışkanlık yapabilir. hırsımız kurbanı olmayalım....
elimizdekileride kaybetmeyelim. zaten zor kazanıyoruz.