Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

nouma26

Beğendiğimiz refleri süresi sonunda tekrar kiralayabiliyormuyuz?

lovablegs

Alıntı yapılan: FilmsizKalma - 28 Aralık 2011, 21:18:45
Alıntı yapılan: lovablegs - 27 Aralık 2011, 00:42:43
1 dk kalmışken bekliyorum sayfayı yeniliyorum genede gelmiyor yok mu bunun tüyosu olanlar yazsın lütfen ufak reklamlarla olcak gibi değil çünkü bu iş... :(

hocam sen 1. si toolbarı kurdunmu
2. si büyük reklamlar için orda butonlar var bunlardan haberin varmı.
ben hic başında beklemem sitenin gelince toolbar haber verir.(her ne kadar herkes tam çalışmıyor desede bende şaşmadı %90 credi gözüktünde kesin reklam çıkıyor)
tarayıcın ne toolbar için?
Büyük reklam butonunu biliyorum...

bilge8408

Alıntı yapılan: nouma26 - 29 Aralık 2011, 15:57:13
Beğendiğimiz refleri süresi sonunda tekrar kiralayabiliyormuyuz?

Hayır ne yazık ki :)

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: lovablegs - 29 Aralık 2011, 16:13:37

tarayıcın ne toolbar için?
Büyük reklam butonunu biliyorum...
ayuwage mozillada iyi çalışıyor bende ..mesela neobuxta crhome da iyi çalışıyor. sistemimde operada var ama hiç denemedim mozilla idare ettiği için

yingyang16

Hayırlı olsun Bilge :) 2011 in son  cashoutu :D :D

bilge8408

Sağolun arkadaşlar; 2011 yılının son cashout ' u olsa da, 2012'nin ilk keleğini de burdan yedim :) Sözde reflerimden bir tanesi TOS'u ihlal etmiş ve bu reften şu ana kadar kazandığım 1065 krediyi hesabımdan düştüler :) İşin daha da garibi herhangi bir reften bu kadar kredi kazanmadım ben... Hesaba çok gelen-giden olduğu için açıkçası kesin birşey de söyleyemedim adamlara.. Tabi reklamla gelen 1 ref için reklamvereni cezalandırmaları ayrı bir konu zaten... Neyse...
3 gün sonra daha yeni 20 kredi olmuş hesabımda :)

ElisaMcCline

TOS un nesini kim ihlal etmiş de kredi kesilmiş.. Onun kazandığı herşeyi mi senden kesnmişler :)
Geçmiş olsun da, detay bilgi var mı ?
Mesela siteye 10 gün kadar girmemek TOS ihlaliyse, ben yaptım :D itiraf ediyorum :D

yingyang16

Alıntı yapılan: bilge8408 - 01 Ocak 2012, 23:48:34
Sağolun arkadaşlar; 2011 yılının son cashout ' u olsa da, 2012'nin ilk keleğini de burdan yedim :) Sözde reflerimden bir tanesi TOS'u ihlal etmiş ve bu reften şu ana kadar kazandığım 1065 krediyi hesabımdan düştüler :) İşin daha da garibi herhangi bir reften bu kadar kredi kazanmadım ben... Hesaba çok gelen-giden olduğu için açıkçası kesin birşey de söyleyemedim adamlara.. Tabi reklamla gelen 1 ref için reklamvereni cezalandırmaları ayrı bir konu zaten... Neyse...
3 gün sonra daha yeni 20 kredi olmuş hesabımda :)

:( :( Çok ilginçmiş  :D  Tos ihlali yaptıysa bizi ne ilgilendirir   :D  O zaman insan bu siteye direk ref getirmeye korkar yahuu ???