Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ekim 2011, 00:39:49
Alıntı yapılan: bilge8408 - 05 Ekim 2011, 16:45:17
Evet ben de kiraladığım reflerden zarar ettim. Hem de %50 indirimli kiralamıştım. Refler muhtemelen bot değil ama ref filtre olayı çok kötü. 100 refin 10 tanesi aktif olunca o da maliyeti kurtarmıyor. 1 haftalık 10 krediye kiralamistim. 100 kusur kredi kazandıran refim de oldu ama kalan 70-80 tanesi 1 kredi bile kazandirmadi. Heralde biraz da sans meselesi. Ki simdi ref fiyatı 2 ye katlandı (20 kredi). Tekrar deneme yapar mıyım bilmiyorum :) 1000 kredi harcadigim reflerden yaklasik 6oo kredi geldi :)
Bot sitelerde mümkün değil ancak madem ki refler gerçek, başında zarar da edilse de sadece iyi refler tutularak düzgün bir ref collect edinmek mümkün sanırım ;)

Ref tutma gibi bir olay olsaydı tozunu atardım bu sitenin :) Refleri havuzdan 1 haftalığına kiralayabiliyorsunuz, sonra tekrar havuza yollanıyorlar :) 5 günde 150 kredi kazandıran refim var(dı), içim gitti adam giderken :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 06 Ekim 2011, 01:44:42
Ref tutma gibi bir olay olsaydı tozunu atardım bu sitenin :) Refleri havuzdan 1 haftalığına kiralayabiliyorsunuz, sonra tekrar havuza yollanıyorlar :) 5 günde 150 kredi kazandıran refim var(dı), içim gitti adam giderken :)

Nasıl yaw :)
Ref sürelerini uzatamıyor musun..... Ya da bazı sitelerde belirli bir ücret karşılığı direk ref olarak satınalma falan var.. O da mı yok ? ?? ???

yingyang16

Biraz ilginç bir site bildiğimiz ptc siteleri gibi değil :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Ekim 2011, 01:57:16
Biraz ilginç bir site bildiğimiz ptc siteleri gibi değil :D
Zaten çek PTC sitesi gibi de değil heralde.. Çok değişik sorular geliyor :D hööö oluyorum :D

bilge8408

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ekim 2011, 01:54:06
Alıntı yapılan: bilge8408 - 06 Ekim 2011, 01:44:42

Nasıl yaw :)
Ref sürelerini uzatamıyor musun..... Ya da bazı sitelerde belirli bir ücret karşılığı direk ref olarak satınalma falan var.. O da mı yok ? ?? ???

Yok. Sistem çok güzel. Ref havuzu var; site de  ödeme yaptıgı surece havuzdaki ref sayısı artıyor. En fazla 1 haftalıgına refi kiralamaniza izin veriyor.  1 hafta sonra refleri sizden aliyor sistem. Refin adini, numarasini vs. ve kac kredi kazandirdigini goruyorsunuz. Sure kısa oldugu ve kimse elinde ref tutamadigi icin havuzda hep ref bulunuyor. Kazanc olayı da ne cikarsa bahtiniza seklinde oluyor. %50 indirimli kiralamama ragmen yatirdigimin %50 sini kazanabildim mesela :)

yingyang16

Merak ettim bende 1 ekimde üye oldum hala alışmaya çalışıyorum :D
1157 AyuWage Credits    = $0.5785 CashOut  gazoz kapaklarım bukadarcık :D :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: bilge8408 - 06 Ekim 2011, 02:02:19
Yok. Sistem çok güzel. Ref havuzu var; site de  ödeme yaptıgı surece havuzdaki ref sayısı artıyor. En fazla 1 haftalıgına refi kiralamaniza izin veriyor.  1 hafta sonra refleri sizden aliyor sistem. Refin adini, numarasini vs. ve kac kredi kazandirdigini goruyorsunuz. Sure kısa oldugu ve kimse elinde ref tutamadigi icin havuzda hep ref bulunuyor. Kazanc olayı da ne cikarsa bahtiniza seklinde oluyor. %50 indirimli kiralamama ragmen yatirdigimin %50 sini kazanabildim mesela :)

Sonuç olarak, blok olarak refler kazandırmıyor diyoruz yani :D
Kazandırmayan reflerin bulunmaması daha hayırlı olur kanaatimce ama !! :) :D

Yani kazandıran refler de var OK.. Ref bulmak da kolay ona da OK :D ama sadede gelirsek reflerden kazanılmıyor :)
Hmm ben bunu başka bir siteden hatırlıyorum,
Demekki yıllarca ayakta kalmanın gereklerinden biri de bu :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Ekim 2011, 02:03:52
Şimdii.. reflerden kazanılmıyorsa (rented) Bu direk ref ve kendi tıklarınızın sonucu oluyor sanırım..
Kaç direk ref var.. ??
KAfamızda birşeyler canlansın bari :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 06 Ekim 2011, 02:11:08
Alıntı yapılan: yingyang16 - 06 Ekim 2011, 02:03:52
Şimdii.. reflerden kazanılmıyorsa (rented) Bu direk ref ve kendi tıklarınızın sonucu oluyor sanırım..
Kaç direk ref var.. ??
KAfamızda birşeyler canlansın bari :)

1 tane direk refim var hocam arkadaşım sağolsun tıklıyor ama bana getirisi nedir henüz çözemedim  ??? 2 gün önce refim oldu ;)
Hemen hemen hepsi  kendi tıklarım sayılır  ;)