Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

mutsuzsun

ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar. ayuwage hesabım askıya alındı. ne yapmam gerek. sebebi proxy. bir otc sayfasında 0,01 reklam türkiyede görünmediği için proxy açtım. o sırada ayuwage açık. bu sebepten askıya almış.

ElisaMcCline

Çok birşey yapabileceğini sanmıyorum.
Ticketlara cevap yagelmiyor ya geç geliyor diyorlardı.

İstersen ticket açıp anlat, şansını dene ama bence yeni hesap açmak daha mantıklı.

mutsuzsun

ticket atabilmem için link yada mail adresi verebilirminiz..

hakanatik01

Ticket atsanızda cevap yazmıyorlar ki zaten kendiniz yazmışsınız Proxy kullandım diye TOS'a göre proxy yasaktır admin'in  cevabıda proxy kullanmışsın üzgünüz şeklinde olur en fazla,cevap için boşa vakit kaybı yaşarsınız elisa hocanın dediği gibi en güzeli yeni hesaptır;
illede mesaj yazacam derseniz;

http://www.ayuwage.com/contactus.php
Customer Support Service
E-mail: [email protected]

mutsuzsun

yeni hesap açamıyorum. çünkü mail adresim hala kayıtlı. paypal adresim. ne yapmam gerek...

hakanatik01

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 26 Ağustos 2013, 13:37:19
yeni hesap açamıyorum. çünkü mail adresim hala kayıtlı. paypal adresim. ne yapmam gerek...
:) yeni bir mail adresi al onu paypala ekle ;)

hakanatik01

Kullanıcı profili --> eposta ekleyin veya düzenleyin şeklinde 8 taneye kadar izin veriyor paypal ama çokta abartmamak lazım sonra paypal neden bunları ekledin şeklinde soru sorup hesabı askıya da alabiir tabiki ;bende 8 ekli ama hesap falan onaylattığım için sorun olmaz diye düşündüm umarımda olmaz :)

mutsuzsun

eklediğim e posta direk etegrelimi olutoyr. yoksa o e posta adında da hesap açmam gereklimi.

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: mutsuzsun - 26 Ağustos 2013, 15:44:27
eklediğim e posta direk etegrelimi olutoyr. yoksa o e posta adında da hesap açmam gereklimi.

Aynı hesaba ait yeni bir posta adresin oluyor, senin tabirinle evet entegre.
Yeni eklenen maile gönderilen ödemeler de aynı hesaba düşer.
Sadece gönderim yapacaksan yaparken dikkat etmelisin. Hangisi ön tanımlı ise, o mailin bilgisi gider karşı tarafa.
Farklı sitelerde farklı mail adresleri kullanıyorsan yakalanabilirsin gönderim yaparken mail adresine dikkat etmezssen.

NoEroin

2 Ayda bu meblaya ulaştım.
Ödeme 3. günde yine paypala geldi.
Yanılmıyorsam 3. ödemem.