Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

abcb

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :)

ikose

Ödemen hayırlı olsun Bekeli  :)

abcb

Ödemen hayırlı olsun Nouma  :)

ElisaMcCline

bekeli, nouma,
Ödemeleriniz hayırlı olsun ($)

michael

ödemeniz hayırlı olsun arkadaşlar, 10 dolarıma konan ayuwage alacağın olsun  (p)

enderege

Hayırlı olsun bekeli, nouma. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

tolgacan86

Ödemeler hayırlı olsun :)

drogba

bu siteye çok haksızlık yapılıyor neo dan clixenseden banlananlar bu siteden fazladır( forum içinden bahsediyorum). niyeyse bu siteyi bir kötülemedir gidiyor şaşılacak iş. bence muadili olmayan bir site şu an için.

hakanatik01

Kısmen katılıyorum :) banlansakta %75 imiz gene kullanıyor bu siteyi :) Aslında sitenin kzancına şuna buna kimse birşey demiyor demek istenen nazlı bir site ilgi alaka istiyor  öyle höyyyttt demeye gelmiyor clixsense ve neoda banlanan daha az forumumuzda bu arada ;) bu siteyi kötülemek değil nazından dolayı sevmemek var forumda genel olarak yoksa dediğin gibi güzel kazandırıyor ödemelrride yapıyorama işte
1.si çok nazlı bir site 2.ise ilgi alaka 0[sıfır] maillerinize cevap bile yazmıyorlar en kötü dediğimiz sitede bile soru sorduğunuzda karşı tarafta bir muhattap bulabiliyorsun bu sitede oda yok gelde sev bu siteyi :P adam banlıyor sebebi soruyorsun cevap yok... eski hesabımdan ödeme istedim  tek hatadan banladı beni neden dedim hala cevap bekliyorum,gelde beğen böyle siteyi  ,bak probuxa banladı beni neden dedim 24 satte cevabım geldi "Best regards"dedim sustum :))