Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

ElisaMcCline

Drogba,
Senin le yazışmak yoruyor beni... Aynı şeylerden bahsetmiyoruz gibi geliyor :)

Neo ve csense de durduk yere banlanan yok ve zaten herkes itiraf ediyor diyorum birşey yaptıysa ve banlandıysa.
Ama bu sitede var, ve aynı kişiler başka sitelerdeki hatalarını söylerken, bunda söylemekten çekinmezler.

Dolayısıyla banlanma karşılaştırman hatalı.Site ile ilgili geriye kalan detaylarıyla da ilgilenmiyorum.
Sadece banlanma karşılaştırmana istinaden cevap yazdım... Ve tartışmaya açık bir yorum değildi, net bir bilgiydi yazdığım.

drogba

duyanda bin kişiyi banladılar sanır :) neonun 90 dolara verdiğini bevaya vermesi bi yana. neye göre haksız? 1 hata yaptında 1 hatadamı banlamışlar?4. uyarıdan sonra banlanacağını bildiğin halde reklamları erken kapatırsan banlanırsın. adamların neo gibi seni mecbur etmemeleri esneklik sağlamalrı hataları tabi. durduk yere banlandıklarına inanmıyorum. kimse yoğurdum ekşi demez. 2 hata olmuş madem 1 gün beklersin girmezsin bu kadar basit. artı fzlkası kinciliğe giriyor .pireyi deve yapıyorsunuz bi ton çöp siteden bin kat iyidir abuk subuk birsürü yeni siteyle zaman kaybedeceğine burada tıklama yapmalarını tavsiye ederim.

drogba

ayuvage admini beni görse madalya takar herhalde :D

mutsuzsun

en son ödeme alan arkadaşların ödemeleri hayırlı olsun. bir kaç gündür dikkatimi çeken bir şey var. sanıyorum artık artık gündüzleri tıklama yok denecek kadar az. akşam 10 da sonra baya tıklama çıkıyor. bu damı reset saati yaptı. bilgisi olan arkadalşardan yardım bekliyorum... şu işe bak siteyi ilk tanıtan ben . hiç bişeyden haberi olmayan yine ben  :g

sicher

@mutsuzsun yapcek bişey yoqq olur bole seyler :)

NoEroin

Bu benim aldığım 2. ödemem .

3 gün içinde ödemeyi yaptılar yine yine ödemelerde sorunsuz , fakat herkesinde şikayet ettiği gibi , Türkiye saatine göre sabah-gündüz olan saat dilimleri içinde reklam yok denecek kadar azaldı .
Türkiye kullanıcılarının saat dilimine göre akşam 22:00 vede bundan sonra gece 00:30 dan sonra yüksek kazançlı reklamlar çıkıyor .

Bu siteden Task yaparak kazanan çok kişide var bu forumda , bu siteden Task yapmaya çalışmak daha iyi kazandıracak bundan sonra anlaşılan oki .

ptconur

ödemen hayırlı olsun NoEroin

enderege

Hayırlı olsun NoEroin. :)
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

abcb

Ödemen hayırlı olsun NoEroin  :)

NoEroin

teşekkürler herkese .