Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 25 Ocak 2012, 20:32:17

0.) In New Window, Go to Search Engine: Google.com
1.) Search For Keyword:
2.) Find the Result Link Titled: Where to Get a Job on Page: |4| And Click On It.
Note: The Link is this URL:
3.) Allow the Page to Load Fully, Wait for 10 Seconds.
4.) Click On Any Website Content that Interests You.

Yazıyor hiç bişi anlamadım :(

Google da o kelimeyi arayacaksın. Sonra alttaki linki bulacaksın. ve o açılan sayfada bir link tıkla. Ayuwagede reklamın altındaki uzun butonu tıkla.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

ata07

Alıntı yapılan: enderege - 25 Ocak 2012, 20:34:47
Alıntı yapılan: ata07 - 25 Ocak 2012, 20:32:17

0.) In New Window, Go to Search Engine: Google.com
1.) Search For Keyword:
2.) Find the Result Link Titled: Where to Get a Job on Page: |4| And Click On It.
Note: The Link is this URL:
3.) Allow the Page to Load Fully, Wait for 10 Seconds.
4.) Click On Any Website Content that Interests You.

Yazıyor hiç bişi anlamadım :(

Google da o kelimeyi arayacaksın. Sonra alttaki linki bulacaksın. ve o açılan sayfada bir link tıkla. Ayuwagede reklamın altındaki uzun butonu tıkla.

O linki bulamadım zaten gitti kaçırdık boş ver :)

ata07

ehehe onu alamadım 3 tane 30luk geldi onları aldım bi yerden alıyor bi yerden veriyor :D :D  ;D

enderege

Alıntı yapılan: ata07 - 25 Ocak 2012, 20:39:13

Bende aceleyle iyi anlatamadım. 50 kredilikler bir link aramadır. Google,bing,yahoo gibi arama motorlarında aranması için bir kaç kelime verir. o kelime sonucu size binlerce sayfa çıkar. ve bunların içinden bir link bulmanızı ister. Bu bazen 5.-6. sayfada bile olabilir. Şansa kalmış. O sayfanın tamamen açılmasını bekleyip her hangi bir linke tıklayın. Tıkladığınız linkde açılınca Ayuwage de size verilen ipucunun altındaki butonu tıklayın. Krediyi vermezse eror verirse bir daha deneyin, bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur. mesela direk linki girip üç kağıtçılık yaparsanız krediyi vermiyor.  :D

ata07

Alıntı yapılan: enderege - 25 Ocak 2012, 20:48:12
Alıntı yapılan: ata07 - 25 Ocak 2012, 20:39:13

Bende aceleyle iyi anlatamadım. 50 kredilikler bir link aramadır. Google,bing,yahoo gibi arama motorlarında aranması için bir kaç kelime verir. o kelime sonucu size binlerce sayfa çıkar. ve bunların içinden bir link bulmanızı ister. Bu bazen 5.-6. sayfada bile olabilir. Şansa kalmış. O sayfanın tamamen açılmasını bekleyip her hangi bir linke tıklayın. Tıkladığınız linkde açılınca Ayuwage de size verilen ipucunun altındaki butonu tıklayın. Krediyi vermezse eror verirse bir daha deneyin, bir yerde yanlış yapıyorsunuzdur. mesela direk linki girip üç kağıtçılık yaparsanız krediyi vermiyor.  :D

Anladım teşekkür ederim :D

lovablegs

chrome kullanırsan türkçeye çevirince gayet iyi anlaşılıyor chrome kullan bence ...

schiz

Bir ödeme kanıtı da benden arkadaşlar :)

enderege

bilge8408

yingyang16

Hayırlı olsun schiz  :)