Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

enderege

Hayırlı olsun FilmsizKalma.  :D
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

nouma26

FilmsizKalma

Teşekkür ederim hepinize  ;)

ata07

Benim 1 tanr uyarim var 3 olunca ne oluyoe bir sıknti olrmu ? Suresiz susbanned falan olmaz dmi ? 2000 kredi var.  ???

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Ocak 2012, 03:22:41
Benim 1 tanr uyarim var 3 olunca ne oluyoe bir sıknti olrmu ? Suresiz susbanned falan olmaz dmi ? 2000 kredi var.  ???

24 saatti galiba....  :)
E tabi, ağzın yandı, şimdi üfleyerek yemek istiyorsun :D

ata07

Ehehe :) Suresiz ban yok demi hic bir sekilde ? Hm birde bu engellenmeler odeme almamizda bir engel olrmu ? Cunku bu tarz siteler odememk icin cok hassas yollara basvuruyorlar sacma sapan bahaneler falan .. :D

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Ocak 2012, 03:46:15
Ehehe :) Suresiz ban yok demi hic bir sekilde ? Hm birde bu engellenmeler odeme almamizda bir engel olrmu ? Cunku bu tarz siteler odememk icin cok hassas yollara basvuruyorlar sacma sapan bahaneler falan .. :D
Sıkça tekrarlanırsa ne olur bilemeyiz tabii ki. ama böyle arada ufak tefek şeylerle sorun olmaz sanırım :)
Ceza alan bildiğim bir tek bilge var Bilge var :) asma onun da konusu bu değil, reflerinden dolayı ceza alıyor :)

bilge8408

Alıntı yapılan: ata07 - 29 Ocak 2012, 03:46:15

3'ü geçerse süresiz ban yersiniz.

universitely76

Hayırlı olsun Gökhan, güle güle harca :-)
Benim ödeme alacağım günlerde gelir mi aceba ::) :-)
Şu sıra imzasız'ım...