Ayuwage Ödemeleri (SCAM)

Başlatan mutsuzsun, 06 Haziran 2011, 13:53:54

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

universitely76

Hayırlı olsun FilmsizKalma :) bende sitedeki son 15 centlik ömrümü yaşıyorum  :g

Alıntı yapılan: enderege - 18 Mart 2012, 23:53:20
Ben yanlız kalacağım yani  :'(
Aslında eskisi gibi olsaydı site hakkında devam etmenizi/edilmesini önerirdim ancak artık günlük ne çıkacağı bilinmemekle birlikte genelde 1 cent bile kazanılmıyorken durmanın, vakit kaybetmenin anlamı da yok gibi. Tabi kazancınız fazlaysa bol kazançlar dilemekten başka söz kalmaz bize  ;)
Şu sıra imzasız'ım...

enderege

Ya bende bırakacaktım ama. 4100 kredi birden 9200 kredi olunca heveslendim. Şuan 9800 kredim var. Bi 10000 olalım bakalım şartlar ne gösterecek. Önceden yakalayamasakda her hafta survey reklam çıkardı. 40 gündür  çıkmıyor. Belkide bir o kadardır 100 kredilik reklam görmedim.
Bu olumsuzluklar soğutsada, 30 günde alacağıma 90 günde 5$ alayım keyfe keder girerim diye düşünüyorum. Birazda ref var onlardan da 3-5 kredi geliyor hergün.
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

FilmsizKalma

Alıntı yapılan: enderege - 19 Mart 2012, 19:18:00
Ya bende bırakacaktım ama. 4100 kredi birden 9200 kredi olunca heveslendim. Şuan 9800 kredim var. Bi 10000 olalım bakalım şartlar ne gösterecek. Önceden yakalayamasakda her hafta survey reklam çıkardı. 40 gündür  çıkmıyor. Belkide bir o kadardır 100 kredilik reklam görmedim.
Bu olumsuzluklar soğutsada, 30 günde alacağıma 90 günde 5$ alayım keyfe keder girerim diye düşünüyorum. Birazda ref var onlardan da 3-5 kredi geliyor hergün.
Hocam surveye takılmayın.Benim foruma ilk üye olduğum zamanlarda ayuwage macerasının başında yaklaşık 1 1,5 ay yine çıkmamıştı survey sonra haftada 10 güne bir dediğiniz gibi yakalamasakta çıkmaya başladı :)

lovablegs

tek başına refsiz çok zormuş çok zamanımı aldı benimde  ilk ödemem daha sonrasını bilemem.. ;)

nouma26

FilmsizKalma

Ödemeniz hayırlı olsun :)

lovablegs

teşekkürler herkese  :)

gokovic

hayirli olsun gercekten cekilmez bu site :)

enderege

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.