Tekil Referans Değişimi

Başlatan Extraloob, 01 Ağustos 2012, 01:24:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Extraloob

Grupça ref olmak istemeyenler için bu bölümü açtım arkadaşlar.
Üye olduğum siteler ref4bux,buxcraft,cashnhits,clicks4cents,donkeymails,neoxsense.co.uk,ptcbox,clix2play,clickin ads for money
Bana pm yoluyla ulaşın lütfen.

enderege

Bunu buraya yazıyorsun ama PM lerine de cevap vermen gerekir.   >:(
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Extraloob

Alıntı yapılan: enderege - 02 Ağustos 2012, 01:03:06
Bunu buraya yazıyorsun ama PM lerine de cevap vermen gerekir.   >:(

Kusura bakmayın hocam işlerim vardıda ilgilenemedim eğer ref4bux a üye olursanız kabul

avni59

Extraloob

Alıntı yapılan: avni59 - 02 Ağustos 2012, 01:35:06
clixsense ile yapabılırız.
Ref4buxda çok reklam var eğer hepsine tıklamayı kabul ederseniz olur.

avni59

gunde 1-2 task yaparsanız olabılır :D

regortaz

Alıntı yapılan: avni59 - 02 Ağustos 2012, 15:12:36

Arkadaş benimle ref değişimi yaptı Clixsense için ama ben vazgeçiyorum, Ref4Bux çok "kirli" bir site her yerinden popuplar çıkıyor, linkbucks reklamları vs..ve gerçekten çok reklam var, bu kadar çok reklamı bir Ayuwage'de bir de scam Buxhost sitelerinde gördüm :D Kaldı ki image verification sistemi çalışmıyor bende reklamlarda. AdBlock kapalı olmasına rağmen o sorun varsa sitede ciddi güvenlik/gizlilik sorunları olduğunu düşünüyorum.

Umarım anlaşabilirsiniz başarılar :)

Extraloob

Alıntı yapılan: regortaz - 02 Ağustos 2012, 15:19:49

Arkadaş benimle ref değişimi yaptı Clixsense için ama ben vazgeçiyorum, Ref4Bux çok "kirli" bir site her yerinden popuplar çıkıyor, linkbucks reklamları vs..ve gerçekten çok reklam var, bu kadar çok reklamı bir Ayuwage'de bir de scam Buxhost sitelerinde gördüm :D Kaldı ki image verification sistemi çalışmıyor bende reklamlarda. AdBlock kapalı olmasına rağmen o sorun varsa sitede ciddi güvenlik/gizlilik sorunları olduğunu düşünüyorum.

Umarım anlaşabilirsiniz başarılar :)
Kirli bir site mi ne yapmaya çalışıyorsunuz siz hocam?Az önce üye oldum diyemi bunu yapıyorsunuz

Extraloob

Avni kardeş linki alabilir miyim rica etsem siz benimkine üye olmuşsunuz teşekkürler

avni59

bı kac gun denıyelım cunku cok reklam var sıkılabılırım bide slide olan ne oluyo extradan mı ? ben alttakılere tıklıyomda