Claimers (SCAM)

Başlatan ikose, 27 Nisan 2017, 15:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozkan1151

coinbase kullanıyorum çekim yapınca hiç kesmiyor yada ben farketmedim çok az kesiyodur ama hiç kesmeme ihtimali daha yüksek :D ama gönderirken istiyor birşeyler

maximilyanus

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 03 Temmuz 2017, 07:19:41
coinbase kullanıyorum çekim yapınca hiç kesmiyor yada ben farketmedim çok az kesiyodur ama hiç kesmeme ihtimali daha yüksek :D ama gönderirken istiyor birşeyler

Hocam koinim türk menşe2li koinim daha kullanışlı değil mi? yani sitelerin her hangi bir kısıtlaması var mı illa şu adres olacak diye yoksa sadece önemli olan  btc adresi mi? koinim bana mantıklı geldi

brkdmn

Alıntı yapılan: maximilyanus - 03 Temmuz 2017, 17:05:59
Hocam koinim türk menşe2li koinim daha kullanışlı değil mi? yani sitelerin her hangi bir kısıtlaması var mı illa şu adres olacak diye yoksa sadece önemli olan  btc adresi mi? koinim bana mantıklı geldi
Koinim min. 0.001 btc kabul ediyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar

sb1299

Alıntı yapılan: brkdmn - 03 Temmuz 2017, 17:36:03
Koinim min. 0.001 btc kabul ediyor diye biliyorum yanlışım varsa düzeltir arkadaşlar
Koinimde bir alt limit görmedim ben.2 gün önce 52k çektim koinim hesabima yattı bir kesintide olmadi.min. 0.001 btcturk te vardi.koinimde btc yollarken 0.0015 kesinti var

Ozkan1151

hala kullanmaya devam ediyomusunuz bilmiyorum 2 gün önce recaptcha kaldırıp normal captcha geçiş yaptılar kullandıkları captcha sistemi sitedeki trafiği karşılayamıyor oyuzden captcha gçe yükleniyor falan diye 1 haftlaık bakıma alıyoruz 20 sine kadar kapalı dediler ama 5 saat falan önce tekrar açtılar şimdiki captchalar çok iyi çözülüyor ama çok iyi çözülmesi botlar içinde iyi olur çok fazla bot görceğimizi düşünüyorum 10-13 dk arasında 100 claim yaptım poolda olsa 1000 satoshi eder normal claim de yaptım ben 1600 normal claim yapıyorum artık claim yapan çok olmadığı için 3000 yapsan sınırı aşıyosun ödeme alıyosun yani böyle site 1 saatde ödeme limiti aşılır duruma geldi

Ozkan1151

Şimdi :D şöyle bir sıkıntı var claimers bizden çok mu para kesiyor raiblocksdan aldığı xrb yi satoshiye çevirirken yoksa ben mi yanlış hesaplıyorum birşeyleri. şuan 4649 claim yaptım normal claimde ve thresholdu geçtim saat sonu ödemem gelcek [spoiler][/spoiler] Ama claimersin bana verdiği teklife göre claim başı 11 satoshi diyor 4649x11 : 51139 Satoshi alacağım yani. şimdi işin sıkıntılı kısmı başlıyor raiblocksda claim yaptıktan sonra view your progress diyoruz ve kaç xrb vereceği yazıyor bize [spoiler][/spoiler] yazdığına göre 84 xrb alacakmışım 1 xrb ne kadar satoshi eder hiç bilmediğim için googleda biraz araştırma yaptım ve içinde xrb-btc arası değişme yapabilen 3 farklı altcoin takas sistemi buldum (dahada vardır bu kadarı yeter diye düşündüm :D ) [spoiler] [/spoiler] yani xrb ye en az veren site 1440 btc veriyor en düşükten hesaplama yapacağım 84x1440: 120960 satoshi eder ama ben claimerstan sadece 50 bin alacağım kendim cüzdanı indirsem ve xrbyi kendi cüzdanıma alıp bu sitelerden birinde takaslayıp kendi btc cüzdanıma atsam daha karlı çıkmazmıyım? bu kadar satoshiyi claimers nerde kesiyor :D

ikose

evet haklısın biraz fazla kesinti var.
Bu site rai hesabı kurup sekronizasyon la uğraşıp biriken mraleri
aracı kurumlarda bitcoine çevirmek istemeyenlerin kullandığı bir site
tıpkı benim gibi  (eht)
fırsat buldukça
Pool-claimden 5-10 - 50  claim yapıp( claim bedeli şuan 10 satoshi )
biriken 10,000 olunca direk cüzdana ödeme istiyorum sabah kalktığımda ödemem gelmiş oluyor.
@Ozkan1151
uğraşırım diyorsan hemen hesap açmalısın Rai den  :y

payners

Yalnız orda şöyle bir sıkıntı var.Siz tek başınıza claim yaparsanız Cuzdaninizdan bitgrail hesabına yollarken 5 xrb kesiyor.
Bitgrailden btc ye cevirdiniz ordan bozum için çekim yaparken ise 0.001 btc kesiliyor.

Ben bekletirim derseniz cuzdaninizda xrbleri biriktirirsiniz 500 xrb de de 5xrb kesiyor 70 xrbde de

Ozkan1151

Alıntı yapılan: payners - 20 Temmuz 2017, 07:15:12
Yalnız orda şöyle bir sıkıntı var.Siz tek başınıza claim yaparsanız Cuzdaninizdan bitgrail hesabına yollarken 5 xrb kesiyor.
Bitgrailden btc ye cevirdiniz ordan bozum için çekim yaparken ise 0.001 btc kesiliyor.

Ben bekletirim derseniz cuzdaninizda xrbleri biriktirirsiniz 500 xrb de de 5xrb kesiyor 70 xrbde de

Ozkan1151

Claimersden bugün ödemem gelmedi ödeme alan var mı?