Claimers (SCAM)

Başlatan ikose, 27 Nisan 2017, 15:16:41

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: brkdmn - 29 Haziran 2017, 23:07:34
(p) biri benim linke claim yapmış heralde 30k bitcoin gelmiş balance a
birde claim yapıyorum ama üstte saymıyor ya raiblocks sitesinde bu hatayı alan varmı başka yeni başladı yani resmi giriyorum yok oluyor yenisi geliyor ama üstte 1 2 diye saymıyo yani

Pool claim işinde öyle farklı kişilerden beleş satoshi gelmesini bende yaşadim çaktırmadan yoluna bakıcaksın ama benimde kaybettiklerim oldu  (dns) zaten orda pool claim sayfasında yazıyo 5 dk da 1 cüzdanınıza bakın değişmişmi diye değişirse başkasının hesabına kasarsınız falan yazıyo geride alamayız diyo tabi buna bakmayıp çatur çutur kasıyolar pool claimde bi f5 atıyorum 10k anında geliyo :D

Bu arada bu hata hakkında bilgisi olan varmı claim yaptıktan sonra bazen claim işlenmiyor ve bu çıkıyor

............(ip adresim) TROUBLE PROCESSING CLAIMS. ERROR CODE: 502

brkdmn

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 29 Haziran 2017, 23:53:07
Pool claim işinde öyle farklı kişilerden beleş satoshi gelmesini bende yaşadim çaktırmadan yoluna bakıcaksın ama benimde kaybettiklerim oldu  (dns) zaten orda pool claim sayfasında yazıyo 5 dk da 1 cüzdanınıza bakın değişmişmi diye değişirse başkasının hesabına kasarsınız falan yazıyo geride alamayız diyo tabi buna bakmayıp çatur çutur kasıyolar pool claimde bi f5 atıyorum 10k anında geliyo :D

Bu arada bu hata hakkında bilgisi olan varmı claim yaptıktan sonra bazen claim işlenmiyor ve bu çıkıyor

............(ip adresim) TROUBLE PROCESSING CLAIMS. ERROR CODE: 502
Bende trouble da demiyo hiçbir yazı gelmiyor öğleden beri böyle anlamadım

ikose

bendede sıkıntılı 100 adet claimı zor yaptım  *)
yaptığım claimlarda 15-20 dk sonra yansıdı.

Ozkan1151

Alıntı yapılan: ikose - 30 Haziran 2017, 04:41:58
bendede sıkıntılı 100 adet claimı zor yaptım  *)
yaptığım claimlarda 15-20 dk sonra yansıdı.

Raiblocksta claim yapıyorum o claimleri 2-3 dk sonra sayıyor tamam sıkıntı yok en azından sayıyorda bunlar claimers.io ya hiç yansımıyor verdikleri kodda aynı skıntı yok kendi normal claimimdede denedim ondada claimleri göstermiyo normal claimdekiler 30 dk sonra yansıdı ama pool da yaptıklarım sanırım uçtu başkasının hesabına çünkü o gelene kadar pool hesabı kaç kere değişti  (yvr)

brkdmn

Hocam anladığım kadarıyla günlük 1 ödeme yapıyolar her hesaba dün denemek için aynı saatte 2 ödeme talep ettim 1 ini yatırmış yani biriktirip çekmek lazım her akşam yada ben hep son saniyeyle kaçırdım ikinciyi  :g

Ozkan1151

Alıntı yapılan: brkdmn - 30 Haziran 2017, 12:40:44
Hocam anladığım kadarıyla günlük 1 ödeme yapıyolar her hesaba dün denemek için aynı saatte 2 ödeme talep ettim 1 ini yatırmış yani biriktirip çekmek lazım her akşam yada ben hep son saniyeyle kaçırdım ikinciyi  :g

Hiç 2 kez çekmeyi denemedim zaten adam sabah 5-6 civarı yatırıyor o yüzden akşam yatana kadar yapabildiğimi yapıyorum yatarken hepsini çekiyorum sabaha yatıyor 2 kez çekmeyle niye uğraşıyosunuz sanki satoshileriniz siteden uçacak  (dns)

brkdmn

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 30 Haziran 2017, 13:09:08
Hiç 2 kez çekmeyi denemedim zaten adam sabah 5-6 civarı yatırıyor o yüzden akşam yatana kadar yapabildiğimi yapıyorum yatarken hepsini çekiyorum sabaha yatıyor 2 kez çekmeyle niye uğraşıyosunuz sanki satoshileriniz siteden uçacak  (dns)
Balance düşük olunca 10000 ine getirmek için daha çok hırslanıyo insan  :g

ikose

Bende gece yatarken 1-2 arası ödeme talebi yapıyorum
sabaha gelmiş oluyor  :y

@Ozkan1151
claim sayfasında yaptığın sağ tarafta yazan claim sayısına ulaşıncaya kadar yansımaz
o sayıya ulaşınca toplam yansıyor
nedeni claim bedellerinin değişiklik göstermesi

Pool claimda  yaptıkları birkaç dakkada yansıyor
ancak dün gece problemliydi yansımalar bende yarım saat sonra yansıdı

Ozkan1151

Alıntı yapılan: ikose - 30 Haziran 2017, 15:13:39
Bende gece yatarken 1-2 arası ödeme talebi yapıyorum
sabaha gelmiş oluyor  :y

@Ozkan1151
claim sayfasında yaptığın sağ tarafta yazan claim sayısına ulaşıncaya kadar yansımaz
o sayıya ulaşınca toplam yansıyor
nedeni claim bedellerinin değişiklik göstermesi

Pool claimda  yaptıkları birkaç dakkada yansıyor
ancak dün gece problemliydi yansımalar bende yarım saat sonra yansıdı

Dediğimi anlamadınız :D öyle olduğunu biliyorum Claims Gathered var normal claimde orası kaç claim yaptığımızı gösteriyor orası hiç artmadı yani siteye eklenmedi tıklarım demek istedim 1 saat sonra falan geldi şuan hemen geliyor ama pool yapmak imkansız çünkü raiblockstayken 5 dk içinde saymıyor yaptığımız tıkı oyuzden pool adresi değişip başkasına gidiyor

Şuanda pool yapamadığım için noramlini yapıyorum ondada şuan 400 tık olmuş 6200 daha istiyor hiç moralim artmıyor çünkü gelen satoshi yi göremediğim için :D birde tıklamadığım süre boyunca tıklamam gereken sayı artıyor anlayamadım

ikose

Alıntı yapılan: Ozkan1151 - 30 Haziran 2017, 16:00:13

Dediğimi anlamadınız :D öyle olduğunu biliyorum Claims Gathered var normal claimde orası kaç claim yaptığımızı gösteriyor orası hiç artmadı yani siteye eklenmedi tıklarım demek istedim 1 saat sonra falan geldi şuan hemen geliyor ama pool yapmak imkansız çünkü raiblockstayken 5 dk içinde saymıyor yaptığımız tıkı oyuzden pool adresi değişip başkasına gidiyor

Şuanda pool yapamadığım için noramlini yapıyorum ondada şuan 400 tık olmuş 6200 daha istiyor hiç moralim artmıyor çünkü gelen satoshi yi göremediğim için :D birde tıklamadığım süre boyunca tıklamam gereken sayı artıyor anlayamadım
Okey şimdi anladım
ancak bu karışıklığı Mrai toplayan pekçok kişi yaşıyor.
Rai konularında ağlayan ağlayana.
Bu arada neden artığını şöyle açıklıyım
rai hergün 170 kişiye ödeme yapıyor şuan
Bu 170 kişinin bulunduğu listeye girmek içinde claim yapanlar daha fazla çalıştığından artıyor.
Rakamları bu listeden görebilirsin
.............