MSX- MySystemX - Yönetilen Hesap Forex çözümleri - Trading ve MLM - Aylik 20-30%

Başlatan cashvolle, 03 Mayıs 2017, 00:02:30

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cashvolle

@allienfox  senin benim hakli cikmamiz önemli degil benim icin. Her site gibi bu da 9ay sonra cökebilir. Bunun senelerce yürümesinin garantisini zaten kimse veremez. Erkenden girip biran önce yatirimini geri cikarip kar ile devam etmenin faydasi var. Tipki burda tanitilan her site gibi. Belirttigim gibi ben bu sirkete güveniyorum ve en azindan 1 sene gidecegini umuyorum. Haftaya ilk kazanclari paylasacagiz burda.
Katilan herkese bol kazanclar

allienfox

sisteme güvenciniz tamsa hyip bölümü degilde yatırım bölümü altında acsaydınız daha iyi olurdu.

Mucahid

Alıntı yapılan: allienfox - 21 Haziran 2017, 01:09:49
sisteme güvenciniz tamsa hyip bölümü degilde yatırım bölümü altında acsaydınız daha iyi olurdu.

Buna yönetim karar veriyor.

allienfox

servertrakya

bende sisteme 400 dolarlık bir yatırımla üye oldom trading şirketi çok kaliteli bir firma onu biliyorum,

MySstemX Sadece ag pazarlaması yapıyor,ben uzun süre gidicegini düşünüyorum

cashvolle

cimbomlu88

Burası devam ediyor mu acaba? 2-3 yıldır herhangi bir bilgi alışverişi olmamış. Güzel bir proje imiş ama devam ettiğine dair güncel bir bilgi hiçbiyerde gözükmüyor. @cashvolle @zeynelcelik

Neutron

Alıntı yapılan: cimbomlu88 - 27 Mart 2020, 17:12:53
Burası devam ediyor mu acaba? 2-3 yıldır herhangi bir bilgi alışverişi olmamış. Güzel bir proje imiş ama devam ettiğine dair güncel bir bilgi hiçbiyerde gözükmüyor. @cashvolle @zeynelcelik

@cimbomlu88 @cashvolle @zeynelcelik 2 yıldır forumu kullanmıyor MySystemX için ise yine 2 senedir sitenin çalıştığını gösteren herhangibir yerde (ödeme kanıtı vs. gibi) bir paylaşım yok @cocoextra @strenergy @kazims

cocoextra

Ödeme kanıtı bende bulamadım ama site scam değil , sistem çalışıyor ama neler oluyor içeride bilmiyorum :)

eayturk

arkadaşlar hyip sitelerinden çekilen paralar ne kadar sürede hesaba yatıyor ? mesela payeer ile ödeme yaptım vade doldu ve çekim yaptım tekrar payeer hesabıma, ne kadar sürede geliyor para ortalama bilen var mı ?