GlobalTestMarket Ödemeleri

Başlatan herwins, 06 Ağustos 2012, 15:45:18

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

tolgacan86

hayırlı olsun ödemeniz bende bakıyorum buraya 600 lerde puanım ama aynı masraf derdinden ilgilenmiyordum artık.. bozdurmayla ilgili sonuçları lütfen buradan bildirmeye devam et ona göre hareket edelim bizde..

yingyang16

Hayırlı olsun herwins  :)

Clickbank çeklerini ziraat bankasından 30$ komisyon karşılığında bozduruyordum  ;) Aklınızda olsun  ;)
20$ gibi bir rakam elinize geçer :)

herwins

Alıntı yapılan: YingYang - 07 Ağustos 2012, 02:09:33
Hayırlı olsun herwins  :)

Clickbank çeklerini ziraat bankasından 30$ komisyon karşılığında bozduruyordum  ;) Aklınızda olsun  ;)
20$ gibi bir rakam elinize geçer :)

saol hocam, aklımda olsun, bu çeki gönderdim CITI ye, diğer gelcekleri o şekilde yaparım olmazsa  ;)

emirsener

murtynet 1

Alıntı yapılan: herwins - 06 Ağustos 2012, 15:45:18
Siteye üye olup anketlerin gelmesini bekliyorsunuz. İlk çekimi aldım $50.50, ikitanesi de yolda (yaklaşık 130dolarlık).

Referans sistemi direk linkle çalışmıyor. Referansım olmak isteyenler mail adresini PM atarlarsa davetiye yollayabilirim.

$50.50

Üstad hayırlı olsun..

benim puanım 600 oldu sizin aldıgınız çekin maliyetini yazarsanız bilgi sahibi oluruz , gerekirse puanı  2000 yaparak 100$ çek isterim.

tolgacan86

Bende daha fazla birikmesine sabredemeyerek ilk çekimi istedim, 1135 puan yani $56.5 ediyor. Bakalım kaç günde elime ulaşacak, ya da ulaşacak mı? :)

herwins

en az 5 haftayı gözden çıkar hocam :) bnm en erken öle geldi. hayırlı olsun hocam  ($)

tolgacan86

benim çekimde 2 gün önce elime ulaştı. Sizden edindiğim tecrübeye göre araştırmaya ihtiyaç duymadan direk ziraate bozdurucam çeki..

ikose

Çekin hayırlı olsun Tolga  :) ($)
Ziraaat te tahsilattan sonra eline kalan tam tutarı bir ara yazarsan çok sevinirim..  (ok)

murtynet 1

Alıntı yapılan: Tolga Can - 15 Mart 2013, 22:51:19
benim çekimde 2 gün önce elime ulaştı. Sizden edindiğim tecrübeye göre araştırmaya ihtiyaç duymadan direk ziraate bozdurucam çeki..

Çekin komisyonu ne kadar kesintiye ugradı ziraat bankasında?