Gelir Kapısı Raiblocks Ortaklığı (Düzenlendi ! SIFIR Komisyon ! )

Başlatan Fatih25, 24 Mayıs 2017, 03:05:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Celalcenk89

Fatih25

Alıntı yapılan: Celalcenk89 - 09 Haziran 2017, 05:31:01
4bin küsürdü ama napmam gerek devam edeyim mi ? :)

4 bin kusur claim yaptgnda ilk 150 ye girip ortalama 100 mrai kazaniyorsun daha sonra yaptgn claimler sifirlaniyor ve sifirdan baslamis oluyorsun, bu kazandgn mraileri ben btc ge cevirip btc olarak sana gonderiyorum

payners

Fatih25

Arkadaslar  cuzdanin senkronizasyonunda bi problem var cozmeye calisiyorum hala acaba genel olarak mi yoksa tek bnde mi suan bu sorun bilmiyorum dun geceden belli senkronize olmuyor , sorunu cozdugumde kazanclarinizi guncelliycem sorun yok. Bol calismalar kolay gelsin dostlar. (spk)

ONLYBLUE

Alıntı yapılan: Fatih25 - 09 Haziran 2017, 12:35:38
Arkadaslar  cuzdanin senkronizasyonunda bi problem var cozmeye calisiyorum hala acaba genel olarak mi yoksa tek bnde mi suan bu sorun bilmiyorum dun geceden belli senkronize olmuyor , sorunu cozdugumde kazanclarinizi guncelliycem sorun yok. Bol calismalar kolay gelsin dostlar. (spk)

Bende senkronize oluyor,versiyon 7.8.4

celil1986

Arkadaslar su klaymers sayi 4500 uzeine cikmis ben sunun nese cabuk bir cozum yolunun oldukunu dusunuyorum..bilbisi olan anlatsin.
Acaba neden su  ilk 150 girimek  su kadar artmis?

payners

üye sayısı arttınca claim değeri gittikçe düşüyor. Bir de ilk sırada bu bağış kısmı var ve gittikçe o da artıyor.(Donations for devs)
25 bin claim olmuş mesela 512 mrai sisteme gidiyor  :(

Fatih25

@ONLYBLUE  valla bendede aynı ama 2 gundur senkonize olmuyor çözemedim resmen ya, durup dururken ne oldu anlamadım

celil1986

Her kesin bilgisine cok kazanmakmiz icin su Get +5% & take part to Thanksback solundaki kutucuyu hepimiz kaldirib claym yapak
Nedeni bizler ilk 150 girdikde onlra baqis yapdikimiz ucun sitede saatlik 17000 mrain coku onlara gidiyor.
Bizler baqis yapmasak onlara onlarin klaym sayisi dusecek ve 150 giren kisilere daitiacak