elisamccline on GoldenClub :)

Başlatan ElisaMcCline, 09 Haziran 2011, 00:57:17

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

halisekarakaya

Alıntı yapılan: elisamccline - 11 Haziran 2011, 14:48:21
Alıntı yapılan: ikarayel - 11 Haziran 2011, 01:51:05
Elisa neo forumda kızdırmışlar seni ilk defa agresif hissettiim. :-X :-X :-X yazılanlarıda okudum haklısın çocuğuda ürkütmüşün bişey diyememiş ??? ???
Bu kadar zaman herkes için elimden gelen herşeyi yapmaya çalışmış biri olarak, ne yaşadıysam paylaşıyorken. Neo forumunda bile Neo benim umurumda değil, önemli olan sizsiniz, sizin kazancınız diye kaykırabilen biriyken. (Tabii ki jormungan da izin verdiği için bunları yazabiliyordum).

Salağın biri gelip te ulu orta yalancı derse biraz dokunuyor tabii ki adamın gururuna. Hem de adam neodan da bağımsız, tüm PTC lerden kazanılmaz diyor.
Kazanıyorum diytenler yalancıymış yani. :)
Onun anlayabileceği cinsten yazdım sadece. Adminin adamı muhabbetine bugüne kadar verdiğimiz cevaplar malum, ve değişmiyor. Bundan sonra adminin adamı diyenlere evet diyeceğim :D
Damarına damarına da basacağım :) Onun paralarını nasıl adminle yediğimizi anlatacağım. Aynen orada da yazdığım gibi. :D

Bak güzel kardeşim o iş öyle değil diye başlayarak anlattığımızda, bu konunun tartışılabilir olduğunu sanıyorlar.
Belki yanlış kişiye denk geldi ama bundan sonra böyle.

Lafın nereye gittiğini de bilerek yazmak lazım biraz.. Derdin varsa paylaşırsın, yapabileceğimiz birşey varsa zaten elimizdhttp://www.gelirkapisi.com/Smileys/LightB/cheesy.gifen gelen herşeyi yapıyoruz.
Yoksa da beraber üzülüyoruz.
Ama ulu orta herkese yalancı denirse iş değişiyor biraz.
Üzüldüm de para kaybetmesine ama sinirim daha ağır bastı, üzgünüm arkadaş için.

Hocam ,aşkolsun yani :D :D :D
Onca zamandır bu gerçeği sakladınız,aramızda bir hukuk oluştuğunu sanmıştım ,yanılmışım :'( :'( :'( :'(
Nasıl saklarsınız adminle aranızdaki bu ilişkiyi :D :D :D
Sizi ancak ve ancak tek bir şekilde affedebilirim :D :D :D
Hamili kart yakınımdır kabilinden admine ismimi verip benim reflere bil el atmasını söyler misiz :D :D :D

Hocam boşverin ya valla kim ne isterse onu düşünsün.Konuyu neoda okumamıştım  ama şimdi baktım,en az sizin kadar sinirlendiimi söyleyebilirim :-[
Sadece işinize bakma ,paranızı kazanıp sayfayı anında kapatma  lüksünüz ve özgürlüğünüz varken hiç bıkmadan usanmadan herkesin sorununa ve sorusuna çözüm buluyorsunuz ;)

Ama bence bundan sonra uygulayacağınız strateji gerçekten çok mantıklı ,neden öyle olmadığına inandırmak zorunda kalasınız ki di mi  :D :D
Bence eskisinden daha keyifli olacak :D :D

ElisaMcCline

Yaa üzülüyorum da halise, ama sözün nereye gittiğine bakmadan yazan arkadaşlar da gerçekten adamı yoldan çıkarıyorlar    :-[

ElisaMcCline

Kiralık ref sayısı : 230
Direk Ref sayısı : 19

[IMG]http://i1134.photobucket.com/albums/m608/elisamccline/0neo_141011.jpg[/img]

Kiralık ref son 5-7-10 günün istatistiği
( Averages : (5) 288.200 (7) 293.286 (10) 288.800)

Son 5 günün ortalama avg si : 1,25 ;)
Son 7 günün ortalama avg si : 1,27 ;)
Son 10 günün ortalama avg si : 1,25 ;)
Son biten gün, gün sonu avg si: 1,36 ;)

Darısı sizlerin başına :)

ElisaMcCline

Alıntı yapılan: yingyang16 - 03 Aralık 2011, 18:00:41
Maşallah hocam  ;D bol kazançlar  :D :D

Teşekkürler hocam :)
Darısı tüm golden ların başına :)

AVG lerin yönü sizin yaşadığınızın/düşündüğünüz gibi olmadı farkındaysanız..
düşüşler oluyor tabii ki ama yine yerini buluyor..

Bu konuda bir yorum var mı ? :) Ya da düşeceğini düşünüyor musunuz hala ? :)

yingyang16

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Aralık 2011, 18:05:41
Alıntı yapılan: yingyang16 - 03 Aralık 2011, 18:00:41
Maşallah hocam  ;D bol kazançlar  :D :D

Teşekkürler hocam :)
Darısı tüm golden ların başına :)

AVG lerin yönü sizin yaşadığınızın/düşündüğünüz gibi olmadı farkındaysanız..
düşüşler oluyor tabii ki ama yine yerini buluyor..

Bu konuda bir yorum var mı ? :) Ya da düşeceğini düşünüyor musunuz hala ? :)

Hocam bu kadar aydan sonra düşmez bu avg ler aynen devam :D :D

universitely76

Alıntı yapılan: elisamccline - 03 Aralık 2011, 18:05:41
Bu konuda bir yorum var mý ? :) Ya da düþeceðini düþünüyor musunuz hala ? :)

Hocam şöyle bir düşünce geliştirilebilir mi; her şartta avgsi belli bir süre sonra da azalmayan reflerde mevcut ve sizin gibi üyeliği süresince onbinlerce refi elden geçirmiş birisinin de bu refleri ayıklayarak elde tutması sonucu gördüğümüz avgleri alabiliyorsunuz.

Bu düşününcenin üzerine de şöyle bir strateji geliştirilebilir o zaman; ilk etapta 300 refe çıkılacak, ilk aylarının bitmesine doğru (hepimizin bildiği üzere reflerin ilk zamanlarında cici günler yaşanır ve genelde kâr ettiren avgler görülür) iyi avgliler bir aylık uzatılır, geri kalanlar salınarak yerlerine yeni refler alınır ( salınanlar kadar ref alınır ref sayısı tekrar 300'e çıkarılır. Daha sonra golden üyelik alınarak periyodik olarak ref sayısı yükseltilir. Ancak buradaki kriter kâr ettirenlerin uzatılması diğerlerinin salınması olacaktır. Bu şekilde elemelerden sonra geride bırakılmış reflerin sayısı 250 altında tutularak goldenin sonuna kadar para kazanılır.

NOT: Strateji eleştirilere/önerilere açıktır. Ancak her şartta her hakkı saklıdır :D
Şu sıra imzasız'ım...