Fingersclix Ödeme Kanıtları

Başlatan cimbomlu88, 02 Haziran 2017, 00:52:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Ödemeler hayırlı olsun ($$) (dns)
3. Fingersclix ödememiz de çok hızlı bir şekilde geldi ($$) Index grubunun sitelerine hala üye olmayan varsa, herkesi imzamdaki kazanç havuzuna bekliyorum ;)

cimbomlu88

6. Fingersclix ödememiz de çok hızlı bir şekilde geldi ve toplamda 125.32$ çekmiş olduk ($$) Index grubunun sitelerine hala üye olmayan varsa, herkesi imzamdaki kazanç havuzuna bekliyorum ;)

Nathan47

Bu sitelerin Admin'i çok delikanlı adam. Bu güne kadar bir yanlışını görmedim.
Ödemeleriniz hayırlı olsun arkadaşlar :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

chngrlp

Nathan47

chngrlp

cimbomlu88

Tüm ödemeler hayırlı olsun ($)
7. Fingersclix ödememiz de çok hızlı bir şekilde geldi ve toplamda 149.57$ çekmiş olduk ($$) Index grubunun sitelerine hala üye olmayan varsa, herkesi imzamdaki kazanç havuzuna bekliyorum ;)

Nathan47

FingersClix 15. Ödeme (Çok Hızlı)  (k)  :y

cimbomlu88

Tüm ödemeler hayırlı olsun :) ($$) Benim de 8. ödemem yine çok hızlı ve 1-2 dakika içinde geldi ;) Aslında tüm sitelerinde anında ödeme sistemine geçse daha mantıklı olabilir. Sanırım anında ödeme sistemini güvenli bir şekilde sisteme entegre etmek, çok da basit bir olay değil, o yüzden olabilir :)

Neyse biz aldığımız ödemeyi paylaşalım, çok konuşmadan :) ($)
8. Fingersclix ödememiz de çok hızlı bir şekilde geldi ve toplamda 173.82$ çekmiş olduk ($$) Index grubunun sitelerine hala üye olmayan varsa, herkesi imzamdaki kazanç havuzuna bekliyorum ;)

caldera