Coinpayments - Tum Coinler İçin Tek Cüzdan

Başlatan trader17, 04 Haziran 2017, 05:06:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

trader17

S.a Hayirli Ramazanlar

Coinpayments ile Tanismamiz Ortalama 4 & 5 Ayi buluyor Temel Mantik Tum coinler icin

Tek cuzdan Suan icin 65 Tane alt coin Usd Euro Kanada dolari ..... Gb Secenekler Hatta

Paypal Bile Mevcut 162 Tane Cuzdan Edinebilirsnz Tamamen ucretsiz Ceo Alex Alexandrov Since 2013 Sonun net ile

bitmesi demek guvensizlik diye algilanmasin 5 Ortak ile acilmis bir site Musteri hizmetleri hizli ve guvenilir

https://www.coinpayments.net/index.php?ref=cc2613a4e72dae34ee864ba4ebc0c1f7

Linktenten Kayit oluyoruz isterseniz telefonla giris mevcut Banka sistemi o da ucretsiz galiba Fazla guvenlige Takilmiyorum   2Fa da Guvenlikte Mevcut ücretsiz Ornek Btc hesapi acacagiz 

Depozit/ Receive Tikliyoruz Acilan Yerde Add new Adress

[spoiler][/spoiler]

Tum Hesaplar acilimlari icin Gecerlidir Gondermeler de Gayet uygun Standart 10 cent Aliyor coinler de stantard Coin

oldugu icin hesap ayni kafaya Denk geliyor Para almada herhangi Bir ucret Yok Zamanla Cok Begenirsiniz ozelikle Alt

coin kullananlar icin Uretilmis Mesela doge kalsin cuzdan da veya baska coinler Bunun alim satimini Yapanlar icin de

Gayet kullanislidir Convert Bolumun da Parayi Cevirme su sekilde oluyor Shapeshift Kullanilarak para donusunleri yapiliyor ister coinpayments te ister Shapeshift donusumu yapin Aynidir.Shapeshift hakkin da Detayli bilgi linktedir Hayirli bol kazanclar
https://www.gelirkapisi.com/takas-sistemleri/shapeshift-io/

Minimum Amount for This Bitcoin Conversion:      0.00184730

Maximum Amount for This Bitcoin Conversion:      1.04290512

Refer Kazanci % 25   5 Yil icin Gecerlidir.

Kesinti Oranları Altta Spoiler İçindedir.

[spoiler][/spoiler]

hikmet1992

skrill deki paraları buraya atabilirmiyiz ki orda skıştı kaldı varmı skrill cüzdan filan (paypal vardedinizde)

nebu

Fee tutarları önemli olduğundan tablo eklemek isterim:

[spoiler][/spoiler]

trader17

@hikmet1992  @nebu Tskr ederm Tablo icin , Ben Memnunum Umarim sizde Memnun kalirsiniz hikmet kardsm skrill yok googleden arattim su sekilde coinpayments skrill cikmadi ayni sekil btc doge ltc ..... aratirsaniz o cuzdan cikar forum da satis yereni yaz belki satarsin

Futurenet

Bu anlattığın çok güzel kardeşim benim sürekli karşıma çıkıp durdu anlamamıştım iyiki anlattın  (ok)

trader17

@Futurenet  Sizin Guzeliginiz insAllah Hepberaber Kazaniriz Bol kazanclar

Futurenet

Alıntı yapılan: trader17 - 06 Haziran 2017, 02:55:41
@Futurenet  Sizin Guzeliginiz insAllah Hepberaber Kazaniriz Bol kazanclar
teşekkür ederim inşallah

maximilyanus

@trader17 mrai var mı? :)

trader17

Futurenet

Buradaki bitcoin hesabına gönderim yapsak bit. bişey olur mu acaba ya