Sanalgalaxy.com ( SCAM )

Başlatan erdalman, 07 Haziran 2017, 15:15:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

singulariy

Alıntı yapılan: playlist - 21 Ağustos 2017, 23:41:07
Kuru yükselttiler. 2 aydır geliserek elde ettigim 36 kurus günlük kazanç 16 kuruşa düştü. 2 ay daha cabalasak yine aynısını yapacaklar. Boşuna emek verdik. Emek hırsızı sahtekar bunlar.

tek o değil ürünlerin fiyatlarıda artmış

Yakalamak110

Kur değişliği yapılmayacak demedik biz kullanıcı sözleşmesinde mevcut okuyup üye olun lütfen

playlist

Alıntı yapılan: Yakalamak110 - 23 Ağustos 2017, 22:47:07
Kur değişliği yapılmayacak demedik biz kullanıcı sözleşmesinde mevcut okuyup üye olun lütfen

Kur değişikliği yapılır ama ölçülü olmak gerek! Site kurulalı daha dün bir bugün iki, üretim seviyesini %53, ürün ücretini %30 arttırırsan söverler adama!  (hydr)

Gorevl

Bu site scripti bedava mı veriliyor? Her yerde aynı scripti görüyorum artık. Script düzenlemeye çok açık elinizde süper bi script var ama kullanamıyorsunuz :(

Yakalamak110

Alıntı yapılan: playlist - 24 Ağustos 2017, 11:56:25
Kur değişikliği yapılır ama ölçülü olmak gerek! Site kurulalı daha dün bir bugün iki, üretim seviyesini %53, ürün ücretini %30 arttırırsan söverler adama!  (hydr)
site 3 ay oldu 3 aydan sonra kur değişikliği oldu. İleri yeni gemiler gelecek ve bu gemiler o kurun açığını fazlasıyla kapatacaktır . Şmdilik bu şekil ilerliyoruz.

Ve şuanda %100 tl bonusu etkinliği vardır bilginize

nyrox

Scama gönderin bu şerefsiz kişinin sitesini yine oyun ayarlarını değiştirmiş, bir yıllık ürünlerin ömrünü 90 güne düşürmüş. hakkım haram olsun.

cellat067

(scm) gemi süresini 90 güne düşürmüş kur 10250 olmuş boşuna uğraşmayın çöptü çöplük oldu bu da @kazims

paloco

kazims

Alıntı yapılan: cellat067 - 12 Kasım 2017, 15:39:58
(scm) gemi süresini 90 güne düşürmüş kur 10250 olmuş boşuna uğraşmayın çöptü çöplük oldu bu da @kazims
Alıntı yapılan: paloco - 12 Kasım 2017, 16:26:06
Herşey silinmiş  (scm) @kazims

ödeme alan var mı siteden

ödeme yapıyorsa scama atamayız ama önerilmeyen kısmına atabiliriz

cellat067

oyunun en başından beri dolandırıcı düzenbazlar dedik kimse dinlemedi 360 gün süresi olan gemiler 90 güne düşünce kimsede üretim yapacak gemi kalmadı üstüne seviyede düşürmediler @kazims adminim en azından önerilmeyen sitelere alırsanız yeni yatırım yapacaklar yapmaz...