Difbux.com - (SCAM)

Başlatan enginn_, 13 Haziran 2017, 17:23:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

cimbomlu88

Bu sitede de kampanya var. Müthiş bir kampanya diyemeyiz ama yatırım düşünen arkadaşlar değerlendirebilir ;)

enderege

İki gün önce golden + 100 RR aldım. Dünde 20$ rental balance a attım ve autopay ı açtım (on konumunda). Bugün baktım. 20$ hiç eksilmemiş. Sebebi nedir?

AVG ise 0.98. Normal mi?
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

cimbomlu88

Avg daha da düşecek @enderege hocam. Yeni Neobux olabilir hakkaten bu site :PP

Ben 750 refte durdum. Autopay her zaman açık. Autopay'den da baya sekenler oluyor, onları %5 indirimli 1 ay uzatıyorum.

750RR'te iken BEP=0.62 oluyor Autopay sayesinde. Sekenlerle BEP=0.65 civarı oluyor diyebiliriz bence.

Recycle hiç yapmıyorum şimdilik. 14 günde bir autorecyle'a bırakıyorum. AVG değerleri ise 0.78-0.80 civarında bende ;)

Site hakkında olumsuz hiçbirşey duymadık şimdiye kadar. Sadece refback öneren kişilerle sorunları var. Bu davranışları hoşuma gitmiyor :P

Nathan47

Siteyi çok sevdim, favorilerim arasına girdi :y
Autopay yerine Refleri 150 veya 240 gün uzatacağım. 250 RR yeterli şu anda.
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

enginn_

Alıntı yapılan: Nathan47 - 23 Kasım 2017, 09:52:07
Siteyi çok sevdim, favorilerim arasına girdi :y
Autopay yerine Refleri 150 veya 240 gün uzatacağım. 250 RR yeterli şu anda.
Bence artık site kendini kanıtladı. Önerilen siteler arasına alınabilir. Değerlendirebilirsiniz modum.

Bcdg81

Ben bu siteye uyeyim. 90 dolar verip uyelik alabilecek durumum yok suan. 5 lira depozit eklemistim. Suan 42 ref yaptim. Ortalama 65 tik yapiyorlar. 3 tane duzenli tik yapan direk ref var.

20 dolar eklesem parayi heba mi ederim.

cimbomlu88

Alıntı yapılan: Bcdg81 - 15 Aralık 2017, 23:41:42
Ben bu siteye uyeyim. 90 dolar verip uyelik alabilecek durumum yok suan. 5 lira depozit eklemistim. Suan 42 ref yaptim. Ortalama 65 tik yapiyorlar. 3 tane duzenli tik yapan direk ref var.

20 dolar eklesem parayi heba mi ederim.
Standard üyelikteki avg'ler kar ettiriyor mu, hesabınızı kitabınızı yapın hocam. Avg'ler ne durumda bilemiyorum standard üyeler için. Genelde standard üyeliklerde pek pek kar edilmez. Bu sitenin de farklı olacağını sanmıyorum. Zarar etmeseniz bile bir ileri, bir geri gidersiniz bence.

Bcdg81

46 ref 65 tik yapiyor. Bu kiralanan reflrr gercek insan mi yoksa bot tarzi bir sey mi.

enderege

Alıntı yapılan: Bcdg81 - 16 Aralık 2017, 15:15:16
46 ref 65 tik yapiyor. Bu kiralanan reflrr gercek insan mi yoksa bot tarzi bir sey mi.

Bot tabiiki...
Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.