Difbux.com - (SCAM)

Başlatan enginn_, 13 Haziran 2017, 17:23:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Kocca

enderege

Site saldırıya uğramış. Bu nedenle tüm ödemeler artık manuel yapılacakmış. Genelde birkaç saaat içinde yapılacakmış ama maksimum 48 saat içinde ödemeler yapılacakmış. instant sisteme dönmesi zaman alabilirmiş.  :S

[spoiler]There was a large amount of access to the database of DifBux this morning which resulted in the site being interrupted for some time. Although no damage has been done yet, we are required to conduct an investigation into this incident, most likely an attack.

To be safe, we have to suspend API payments, which means that all payments will be made manually by our staff. There is a large amount of cash in our payment accounts and we can not risk it when the matter is not clear. There is no official deadline for reopening the API payments(Instant payments). From now on, all payments will be processed within 24 to 48 hours. However, we will still try to make sure that all payments will be processed as quickly as possible.

Best regards,

DifBux team

P/s: We are implementing comprehensive security updates. When making sure everything is safe, the API payment will be activated again. However, this is not something that can be rushed. And remember, the financial situation of DifBux is perfectly healthy, all payments will be made within a maximum of 48 hours(normally within few hours), this change is only to ensure the security of DifBux system and all Its members.[/spoiler]

Umarım sakata gelmeyiz.

Bize bu dünya atalarımızdan miras kalmadı, Çocuklarımızdan ödünç aldık.

Nathan47

Normal olarak karşıladım. Güvenlik açısından alınan bir önlem.
Endişelenecek bir şey sezmiyorum :y
"Para insanoğlunun altıncı duyusudur.
O altıncı duyu diğer beş duyumuzu keyifle kullanmamızı sağlar"

cimbomlu88

Ödemeler aksamazsa çok bi sorun olacağını zannetmiyorum. Site piyasada güven sağlamış durumda. Bakalım ilerleyen günlerde, başka sorunlar ortaya çıkacak mı? İzlemede kalalım ;)

illisionist

bu site de mi kapandı  :m

"This Account has been suspended.
Contact your hosting provider for more information."

yazıyor
"Akıllı kimdir? Herkesten öğrenen. Kuvvetli kimdir? Hırslarını yenen. Zengin kimdir? Halinden memnun olan."

HeadSh0t

NBR de bazı kullanıcılar ödeme talebi yaptıktan sonra hesaplarının askıya alındıgını belirtmis..

Nathan47

Benim Hesabımı da askıya almışlar şerefsizler!

HeadSh0t

[spoiler][/spoiler]

Hosting firması siteyi askıya almış :)

Nathan47

Yani bizim hesaplarımızla alakalı değil mi? @HeadSh0t

cimbomlu88

Hesaplarla alakası yok, hosting firması ilgili bir sorun var gibi gözüküyor. Umarız daha fazlası değildir. @Nathan47