Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

chngrlp

Alıntı yapılan: NoEroin - 30 Mart 2016, 12:15:53
2 gündür siteye giremiyorum, site yok, yada feci lagta.
Sizde de öylemi?
Tek sorun bendemi yoksa.

aynen öyle görevleri açarsada yarım kalıyor uyarı alacam diye giremiyorum dediğin gibi çok lag var.

Elektronick

Hem öyle hemde cok az is geliyor dengesiz bir site istikrar yok ne yazikki

Karaelmas007

Evet 2-3 Gündür Yerlerde Sürünüyor , kasıyor , 500 hatası , database error  vs... Ddos saldırısı yoktur inşallah ..

master21

Alıntı yapılan: nbstp - 28 Mart 2016, 21:57:10
dün sabah acilen çıkmam lazımdı ödeme talep ettim ama AyuAds credits den talep etmişim sonradan fark ettim acele işe şeytan karışır diye boşa dememişler :) neyse ayuads hesabım yoktu hesap açtım bide ticket attım dün.şimdi baktım sent purchases de görünüyor ödeme ama ayuads de yok para ayuwage'ye geri döner mi, ayuads'e yatar mı, yoksa uçtu mu :)

Ben de yaşadım aynısını 10 dolar ayuads credits istedim gelmedi..ticketlara zaten cevap vermedikleri için uçtu diyebiliriz.

chngrlp

bugün an itibariyle ayuwage güzel gözüküyor herhangi bir sıkıntı yok girmek isteyen girebilir.

utkuberk

bendede sıkıntı yok nazar değmesin
bu arada admin yeni mesaj yayınlamış
Sürpriz! Bugün özel bir şey sizin için yapıyorsun.
Bir % 50 oranında 24 saat boyunca ekstra kazanç artırılması.
Bu bizim üyeleri bir destek kazanç ağımız ile yardımcı olacağını umuyoruz!

Mutlu kazanç!

malatyadetay

admin çıldırdı hakkaten
tık oranları arttı
1 saatte 1350 kredi kazandım
sayfayı yeniledikçe de hala geliyor..
işi gücü bıraktım..

chngrlp

ayuwage referal kiralama olayıda varmıs yeni kesfettim.ben biraz acemiyim.15 günde 10 dolara yakın oldu.referal kiraladım 30 tane 600 kredi verdim 2 saatte 145 kredi oldu bile.referal olayı da karlı galiba.sizin fikirleriniz neler arkadaşlar.

nbstp

Alıntı yapılan: chngrlp - 01 Nisan 2016, 20:36:05
ayuwage referal kiralama olayıda varmıs yeni kesfettim.ben biraz acemiyim.15 günde 10 dolara yakın oldu.referal kiraladım 30 tane 600 kredi verdim 2 saatte 145 kredi oldu bile.referal olayı da karlı galiba.sizin fikirleriniz neler arkadaşlar.

genelde aktif olmayan kullanıcaları veriyor ama sağlam çıkıyo arada ve güzel kazandırıyor.1 hafta sonra gidiyor uzatma imkanımız olsa yada aylık olsa daha güzel olurdu.

fatih27027

merhaba arkadaşlar benim ayuwage ile ilgili ödül hakkında bir sorunum var ben 5 dolar yerine yanlışlıkla ayuwads krediyi  seçtim benimle beraber başka kişilerde bu hatayı yapabiliyorlar sizce bunu düzeltme imkanım varmı tekrar paramı verirlermi