Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Alıntı yapılan: yorkashton - 06 Haziran 2013, 23:39:45
benim 5 dolara kiraladığım ref 1 haftalık mı yani? 5 dolar bide?

Maalesef.

NoEroin

Alıntı yapılan: GameHunter - 06 Haziran 2013, 18:40:00
Orası öyle de 0.001 lik reklamlar bile görmüyorum uzun zamandır. İçeride 8$ param var 10$ olmasını beklemeden çekeyim bari, patlamasın.

ben daha geçenlerde çektim 7$ geldi 3. gün .
reklamlarda çıkıyor , site sorunsuz bence .
Yani ptc siteleri arasında ilk 5 e rahat girer benim gözümde .
önemli olan reklamları yakalamak .

önceden her 1-2dk da bir 0.001 lik reklamlar çıkıyordu , artık sistemi değiştirdiler .
onlar bile arada çıkıyor , zaten 0.015 lik reklam bulmak artık zor .
saatlerini bilenler varsa yazsında bizde çıktığı saatlerde yakalayalım
:D

sicher

bende diodum burda reklam gırla neden cıkmaz oldu anlaşıldı neyse artık bende biraz yüklenip ilk ödememi alım da patlamadan :) patlamaz gibi ama ne olacagı belli olmaz

samsam12

ben ayuwage ye daha önce üye olup 5$ olunca çektim ve bir daha kullanmadım.
Sicher'in yazdıklarını görünce bakayım dedim.
Sadece bu akşam 30 dakika içinde 212 kredi kazandırdı.hiç reklam çıkmıyor dediğiniz bundan azmı çok mu anlamadım?

sicher

bir ara hani gunluk ptclere bakarsın baskada bakmazsın ya hah o zamanlarda 350-500 kredi çıkıyordu ondan dedim ama son durum nedir tam bilmiyorum :)

GameHunter

Adamların günahını aldım reklamlar azaldı batıyor diye. :)

8$ ödeme talep ettim aynı gece ödediler. Keşke 10$ olmasını bekleseydim 300 kredi boşa gitti.

bekeli

Arkadaşlar bu aralar hem Ayuwage hemde innocurrent'ta bot önlemi için reklam çıkmaktadır:

B0T D3T3CTION, D0 N0T CL!CK!!

Go ahead and click if you are a b0t
and would like a warn!ng added

Adamlar öyle bir koymuşlarki bırakın botu ben bile zor farkediyorum :D

bekeli

Reflerimin birisi banlanmış :( Kazandırdığı 2418 kredi hesabımdan düşülmüş.

2418 Credits Lossed from Referral 109XXX due to Referral TOS Violation

Günlük getirisi, aktif olmasak da ref kazancı vermesi çok büyük artılar. Ama refin banlanması zamanında kazandırdığı kredileri niye götürür anlamış değilim. Bu kısım can sıkıcı. Baktım az önce 7000 kredi üzerinde kazandıran refler var. Onlardan birkaçı banlansa hapı yuttum demektir.

ikose

Benimde 3 refim vardı hemsi gitmiş..
Bu sitede banlanan çok fazla  demekki  :(

bilge8408

Her açıdan güzel bir site olsa da maalesef bu site yönetimi de ucuz hesaplar yapıyor. Banlanmaların sık olmasının en büyük sebeplerinden biri de yasakladıkları halde gayet güzel ve sık bir şekilde sitede verilen proxy, vpn vs. tarzında reklamlar. Üyenin kullanacağı yoksa bile teşvik ediliyor :)

Benim de 600 küsür kredi gitmiş bu arada ^^.