Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bilge8408

Umarım beni de banlar da listeden çıkarırım. Saçma sapan bir ref politikası var ama günlük kazanç ve aktif reflerden dolayı bırakamıyorum da. Evet evet banlasınlar beni de :)

hakanatik01

Bak şimdik buda bir  teori olabilir bilge hocam ,belkide banlanmak istemeyeni banlıyor,banlanmak isteyeni de "sizin daha çekeceğiniz çok var benden" deyip banlamıyordur :PP :D

NoEroin

17 haziran günü ödeme istedim hala göndermediler.
Normalde 3 günde yollardı parayı.

Aynı gün içinde 10$ + 5$ çekme talimatı verdim.
Toplam bakiyem 15$ dı.
10$ ve 5$ çekim limiti varmış.
Bende 2 Ayrı payoff yaptım.

5 Gündür yollamadılar parayı.
Acaba artık 1-2 haftada birmi yapıyorlar ödemeyi?
Belli bir günleri mi var?
Yoksa 2 haftaya 3 haftaya vs kafalarına göre bir limit belirleyip ona göremi ödeme yapıyorlar.
Bilenler aydınlatırsa sevinirim.

Son mesajları okudum Genelde ödeme yollamadan sebepsiz banlıyorlarmış kişileri artık bende arada banlanmayayım.
:D

GameHunter

@NoEroin var sitede bir anormallik. Reklam bol çıkıyor kazancı çok güzel ama hem beni hem arkadaşımı banladılar. Önceden ödeme aldık defalarca. Yani kural hatası olsa öncede olurdu. Bence sebepsiz banlıyorlar. Son olarak tekrar üye oldum bakalım ne olacak.

NoEroin

@GameHunter ödeme yollasın sonra banlarsa banlasın.

Bu 15$ 4-5 aylık felan bir uğraş sonucu oldu.
Ben direkt 15$ çekilir diye bekledim ama 10$ üstünü vermiyormuş.
:)
10+5$ çektim mecbur

Edit: ayrıca dediğin gibi çok fazla reklam çıkıyor sitede.
Bir hafta önce ödeme talep etmişim şu anda 1.2$ oldum.
(yvr)

bilge8408

Bilgi olsun diye yazıyorum; benim ödemem sorunsuz geldi arkadaşlar. İşkenceye devam ^^

NoEroin

Bugün ödemeler geldi.

kamil34

Siteden 1 hafta önce ödeme istedim henüz gelmedi,ödemeleri ne zaman yapıyor kaç günde?

abcb

Site normalde ödemelerini 3 günde yapıyor
Ama genellikle ödeme isteyenler banlanıyor, eğer banlanmadıysan ödemen eninde sonunda gelir  :)