Ayuwage (SCAM)

Başlatan nouma26, 11 Haziran 2011, 03:05:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

bayram4558

Alıntı yapılan: strenergy - 26 Ağustos 2015, 13:19:10
Ödemen gelir geç geliyor ama 0 kesinti ;)

Bence devam et sen ödeme gelene kadar biriksin yine :D

teşekkürler

ibrhmsny

site önerilen siteler arasında ama hareket yok :)
site aktif mi kazandırıyor mu hala zaman ayırmaya değer mi ki :)
tms ye bakmak için giriyorum bu bölüme gözüme çarpıyor ayuwage, mesaj atayım konu güncellensin dedim :)

bekeli

Site aktif. Ödemelerde sorun yok.
Günlük kişisel geliriniz iyi olur. Ancak sitede upgrade olmadığından sadece DR edinerek kazançlarınızı artırabilirsiniz. RR kiralama var ancak kazançtan ziyade zarar ettiriyor..

Vaktiniz varsa tıklayın ;)

bayram4558

Alıntı yapılan: ibrhmsny - 27 Ekim 2015, 14:41:45
site önerilen siteler arasında ama hareket yok :)
site aktif mi kazandırıyor mu hala zaman ayırmaya değer mi ki :)
tms ye bakmak için giriyorum bu bölüme gözüme çarpıyor ayuwage, mesaj atayım konu güncellensin dedim :)

Ben günde en az 0,25 cent kazanıyorum en az, ödemelerim biraz geç geliyor ama geliyor ve kesinti yok bence standart üyeler için en çok tavsiye edilecek site.

ibrhmsny

0.25 çok iyi bir rakam. genelde yatırımsız en iyisi 0.10 verir misal tms. ama yatırımla daha fazla kazanma durumu yokmuş ..
teşekürler @bayram4558 ve @bekeli

Reveral

Alıntı yapılan: bayram4558 - 27 Ekim 2015, 15:56:18
Ben günde en az 0,25 cent kazanıyorum en az, ödemelerim biraz geç geliyor ama geliyor ve kesinti yok bence standart üyeler için en çok tavsiye edilecek site.

benim 1 günde yaptığım $0.28 bu rakam iyi midir ? bana az gibi geldi.

strenergy

Gayet iyi bir rakam yapmışsın diğer Ptc sitelerinde bu oranı alman çok zor . Bol kazançlar Reveral . Foruma hoşgeldin ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]

DexterMrgn

@Reveral  Diğer ptc sitelerine başlıyınca gorceksın az mı çok mu :)

Reveral

Alıntı yapılan: strenergy - 08 Kasım 2015, 19:03:15
Gayet iyi bir rakam yapmışsın diğer Ptc sitelerinde bu oranı alman çok zor . Bol kazançlar Reveral . Foruma hoşgeldin ;)

Evet,doğru.Hoşbuldum bu arada forum kullanımına nerden ulaşabilirim,sanırım sınırlı yeni üye olduğum için özel mesaj gönderemiyorum.

Alıntı yapılan: DexterMrgn - 08 Kasım 2015, 19:11:36
@Reveral  Diğer ptc sitelerine başlıyınca gorceksın az mı çok mu :)

Evet clixsense reklamlardan çok az veriyor,ama diğer şeylerdende baya çok. Bununda bir sınırı var sanırım wiew kısmını tıkladım baya sonra reklam gelmedi.

strenergy

Forumda 5 iletiniz olduğunda özel mesaj gönderebilir ve iletilerinizi düzenleyebilirsiniz ;)
Anket + Offerwall - 0.10$ min ödeme - Bitcoin, Payeer ...

[img]https://www.gelirkapisi.com/i/str4.jpg[/img]